andriu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Jak w temacie, czy ktoś orientuje sie czy istnieją programy do konwersji empetrójek np. w empetrójki (inny bitrate) takie które by zachowywały istniejące już id3 tagi ? chodzi mi o tagi v2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 audioactive production studi na przyklad http://mp3.wp.pl/p/programy/lista/kodowanie,,,,10.html sa tam tez inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 akurat to całkowicie usuwa tagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Hmmm, to niedokladnie to, o co pytasz, ale... Gdzies mialem programik napisany przez kumpla w delphim, ktory kopiowal tagi id3 (ale chyba tylko v1) z plikow mp3 zrodlowych mp3 do przetranskodowanych. Robil to chyba przez porownanie nazwy... Jakby co, to moge poszukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Jak masz Foobara to sie pobaw :)(prawy guzik na piosence Convert i jedziesz , tylko sobie sciagnij encoder Lame ze stronki . Mi sie nie chce sprawdzac, wiec nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ok, dzięki, znalazłem to co chciałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...