Skocz do zawartości
tomasir

Ślizgacze pod mysz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie wiem czy nawet to właściwie nazwałem :( chodzi mi o te małe podkłdeczki pod mysz które sprawiają że łagodnie się ona porusza. W moim mx700 2 już sobie odleciały i stąd chciałbym je zastąpić czymś nowym. Gdzie w akie rzeczy sięzaopatrzyć - nie zależy mi na super jakości - nie gram prawie wogóle -jedynie mają po prostu godziwie spełniać swoje zadanie. Nie używam żadnej podkładki pod mysz - używam jej na blacie biurka.

Czy coś takiego będzie odpowiednie?

http://allegro.pl/show_item.php?item=23750246

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz nie tylko urwać co one po prostu się odkleiły :)

a co do taśmy to raczej odwiedzę praktikera - nie zamierzam fortuny płacić. Pytam jednak czy jest jakaś alternatywa dla tych podkładek. Gdzie można coś innego godziwej jakości nabyć? Czy warto może stosować inną podkłądkę pod mysz (zamiast blatu) by "poprawić" jej działanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz te slizgi (a sa one zaj****) to radze ci zainwestowac w kropelke

albo super gluta i przykleic je na swoje miejsce 8)

jezeli ich jednk nie posiadasz to chyba jedyna alternatywa bedzie kupono(ew. rozebranie starego)

najtanszego a 4tech'a i przyklejenie tamtych slizgow :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi