Megabyte Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Czy można ustawić na modemo-routerze Comtrend CT-507 przekierowanie pakietów, tak żeby wszystkie pakiety wysyłane na adres IP routera szły do określonego IP mojej sieci wewnętrznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ??? tak podłącz jeden komp heheh chyba że chodzi ci o różne IP-ki lokalne heh wtedy pewnie się da. Zerknij w instrukcję... bo to chyba mniej popularny router. A tak naprawdę to nie widziałem routera który nie robiłby tego. Po to jest router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 router ma IP publiczny. Komputer ma IP wewnętrzny. Chce aby można było się połączyć z komputerem bezpośrednio podając IP routera. Na pewno nie potrafi tego każdy router. Niestety na razie nie mam tego routera ani instrukcji do niego. Dlatego właśnie chce znaleźć jakieś informacje na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 uwierz mi, ma to każdy współczesny router. Przekierowanie odpowiednich portów i już... nawet routery z modemami ADSL mają to... routery standardowe zazwyczaj mają bardziej rozbudowane opcje, a przekierowanie portów i NAT to podstawa, naprawdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A jak się ta funkcja nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...