Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 szukam adresow sklepow komputerowych najlepiej z wrocka i okolic zeby czasami moc looknac na ceny nie bedac zmuszonym gonic po cennik do jakiegos sklepu w okolicy ..... :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 www.age.pl www.tpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 poza woclawem jest www.logos.pl a tak najlepiej to www.komputronik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 CHYBA NAJNIŻSZE CENY WE WROCŁAWIU!!!!: http://polbras.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 www.pcprojekt.pl niestety w Krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 CHYBA NAJNIŻSZE CENY WE WROCŁAWIU!!!!: http://polbras.com Popieram. www.polbras.com Do tego jeszcze www.proline.com.pl - też bywają ciekawe ceny. W ogóle Polbras ma ceny całkiem całkiem:) NA procesorach można zaoszczędzić, a Komputronik wydaje mi się przereklamowany-może i mają fajne sprzęty, ale ceny wyższe jak w Polbrasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 CHYBA NAJNIŻSZE CENY WE WROCŁAWIU!!!!: http://polbras.com Popieram. www.polbras.com Do tego jeszcze www.proline.com.pl - też bywają ciekawe ceny. W ogóle Polbras ma ceny całkiem całkiem:) NA procesorach można zaoszczędzić, a Komputronik wydaje mi się przereklamowany-może i mają fajne sprzęty, ale ceny wyższe jak w Polbrasie. Chyba, że się ma w Komputroniku wtyki :). I się kupuje niedość, że po hurcie to jeszcze z 5% upustu :):). Tyle, że i tak nie mam tera kasy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 zajrzyj jeszcze tutaj www.arest.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 www.gen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulafelum Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Najtaniej to w Allegro. Szukam osób z Wrocka aby się nie naciąć. A ze sklepów to najtańsze są: Kom-Net.pl Polbras.com Proline.com.pl Inne pomine bo nie mają zamawiania przez Internet. Po co mam dyskutować z jakimś faciem i płacić za telefon. Tak wybieram co chce, oni dzwonią do mnie :) umawian się na odbiór i cool. Nie ma jak Shoping-OnLine Zdrówko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...