czara Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Byl ktos juz moze na tegorocznych targach Infosystem w Poznaniu?? Bo akurat jutro wybieram sie na jeden dzien do Poznania zalatwic pare spraw i stweridzilem ze na chwile mozna na te targi wpasc :) Jak wyglada sprawa z oplata za wejscie na targi?? Warto wogule tam wchodzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Witam zielonogorzanina :) No wlasnie dobre pytanie. Czy oplaca sie tam wchodzic?? Ja jutro mam zamiar jechac z kumplami z roku na te targi do Poznania. Jeszcze na zadnych takich wiekszych targach nie bylem wiec chyba warto zobaczyc. A co do cen to z tego co wiem, to za wjazd dzis i jutro 15 zl sie placi a 22 i 23-ego 10 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ...jeździłem na Infosystem non stop jakieś 93-99 i z każdym rokiem po 97 było gorzej. Teraz raczej jest kiepsko sądząc po tym co się dzieje wokół (moja uczelnia jest "przez ulicę" - takie wielkie żółte, paskudne), zostało jakieś 1/3 powierzchni, która kiedyś była. Lepiej za te 15 złych wyskoczyć na browar -> obok jest całkiem niezły Zapiecek :D <-chodzimy tam między wykładami... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dokladnie... ja tez bylem jakos wa latach okolo 97 trzy kolejne razy i tylko ten pierwszy byl fajny, potem juz coraz gorzej bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Nio ale jak juz bede w Poznaniu i bede mial troche czasu to mysle ze jednak jutro pojde :) Zwlaszcze ze miedzy przyjazdem pociagu a godzina na ktora jestem umowiony w Poznaniu mam jakies 3 godziny wolnego czasu . Dzis widzialem w telewizji relacje z targow i bylo calkiem duzo fajnych rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 kiedys chodzilem co roku regularnie, ale od kilku lat dalem sobie spokoj... porazka totalna, nawet nie wiedzielam ze wlasnie sie odbywaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zapiecek? Zapiecek? A gdzie to? Jaka muza? Po ile piffko? ;-) Prosze o jakies porównania ew. do bardziej znanych kanjp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zapiecek - nic specjalnego, muze przeciętna, piwo jak wszędzie, ale ma jedną olbrzymią zaletę - jest "przez ulicę" od targów / chemicum :D :D :D :D <---wszystkie lepsze są w centrum - 15 minut drogi to za dużo jak na wypady między zajęciami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Eeeee... To ja zostaje przy Totodzie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Niech lepiej nikt nie idzie na Infosystem - po prostu zagłada. Nie wiem po to jeszcze ciągną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 potwierdzam nic ciekawego na tych targach nie bylo :/ nawet ladnych hostest nie za duzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Oj, pamietam, ze kiedys na stoisku Philipsa to chyba z 1,5 h spedzilismy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...