Paweł Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No właśnie znalazłem coś takiego na siriusie http://www.sirius.pl/news.php?id=3388 . :roll: Ma to już ktoś ?? niech zapoda screena :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Straszna kicha... jak dla mnie! Zaraz odinstalowałem to [ciach!]o! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 w cdactionie byl kieys taki pogs co z pulpitu robil pokoj tzn lataly sobie ikonki mozna bylo sie obracac zdaje sie i tapetowac sciany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 :? Jak dla mnie nie warto instalowac tego, mozna obracac pulpit jak w kuli mozna przyblizac i oddalac ogulnie jakosc obrazu slaba (chyba ze tylko u mnie :oops: ) http://republika.pl/sierpc/1.JPG http://republika.pl/sierpc/2.JPG Jak dla mnie slabe i niewarte zachodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Mnie zawsze ciekawilo czy mozna zrobic pulpit ale nie 3d tylko po prostu ruchomy. Powiedzmy jakies rybki sobie plywaja, albo jakis wodospad, itp. Mozna tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A dać jako tapetę ruchomego gif'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Sun ma cos takiego w fazie rozwoju . Oczywiscie na Linuksa a nie winde . Full 3D dla mnie kicha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Longhorn właśnie jako jedno z 3 GUI ma mieć zaimplementowaną obsługę 3d. Ale to zobaczymy jak sądzę najwcześniej za rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ogolema fajnie, ale jesli am byc taka jakosc to do kitu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 hmm... nie wiem od czego to zalezy ale u mnie wyglaa w pożo..... Nawet fajne, taki bajerzyk na imprezki... ja tam wole klasyczny pulpit... ale jak bedzie jakas impreza to warto włączyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 co do teo o ruchomum pulpicie to jest taki program (niepamietam nazwy ale podobno strasznie kaszani system ) jak kidys bylem w carefourze to wszystkie monity mialy w tle padajacy snieg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Mnie zawsze ciekawilo czy mozna zrobic pulpit ale nie 3d tylko po prostu ruchomy. Powiedzmy jakies rybki sobie plywaja, albo jakis wodospad, itp. Mozna tak ? można - www.wincustomize.com - ale osobiście znudziło mi sie po paru dniach... i trochę niewygodne niektóre rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jedyna rzecz, ktora mi sie podobala w tym wynalazku Sun'a (nawiasem mowiac nazywa sie to Looking-glass) to mozliwosc dawania notatek z tylu okna. Niby mala rzecz, a cieszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...