Boxster Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja mam dziwny problem z NECiem 2500A w kieszeni zawnetrznej USB2. Normalnie nagrywa CD, CDRW, DVDRW (+/-), ale nie nagrywa mi zwykłych DVD!!! Nagrywarka miel, mieli a za chwile wywala blad, jak ja wkrecilem do budy to nagrywa bez problemu. Co to moze byc? Czy nagrywajac przez "kieszeń" trzeba cos specjalnie ustawic, moze jakies sterownik? W Nero mam cos takiego: "Przerwano polecenie SCSI! _NEC DVD_RW ND-2500AH1 T0" Ustawiałem w Biosie rozne opcje i zawsze to samo, płytki "Msonic" i "Datawrite". Czy NEC nie radzi sobie z "taniochami" :? HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 tu ci nikt na to nie odpowie :P pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 to jest jedno z tych pytan bez odpowiedzi... a czemu woda jest mokra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy ktoś wie o co chodzi z tym "errorkiem"? cyt.: "Przerwano polecenie SCSI! _NEC DVD_RW ND-2500AH1 T0" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy ktoś wie o co chodzi z tym "errorkiem"? cyt.: "Przerwano polecenie SCSI! _NEC DVD_RW ND-2500AH1 T0" :( moze sprobuj zadac te pytanie na forum www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ... moze sprobuj zadac te pytanie na forum www.cdrinfo.pltam tez ci nie pomoga, bo boja sie zewnetrznych obudow usb2.0 :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ... moze sprobuj zadac te pytanie na forum www.cdrinfo.pltam tez ci nie pomoga, bo boja sie zewnetrznych obudow usb2.0 :D pozdr Boja sie? :lol: My sie nie boimy, i teraz za to cierpimy... no w tej chwili akurat tylko ja... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...