Yeti Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Witam! Szukalem na forum i google i nie znalazlem nic ciekawego i za free Czy znacie jakis dobry progs do drukowania przelewów? moze byc i demo jakies tylko z rozsadnymi opcjami. A najlepiejzeby drukowalo taki przekaz jak na poczcie tylko uzupelniony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezariusz Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ja korzystam z tego http://www.ips-infor.com.pl/ fajny program duzo drukow i wszystko free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Wielkie dzieki. Respect. Tego wlasnie bylo mi potrzeba. Swietny program z ogromnymi mozliwosciami i prostotom obslugi. Nawet komerchy moga sie schowac. THX Ps. Moze dorzucic ten program do topicu z progsami freeware ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Polecam jeszcze Synfonię z tąd: http://www.damal.com.pl/systemy/symfonia/przelewy.php - mam w firmie i jest rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezariusz Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 mozna czemu nie chyba sie nie obraza za reklame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Uwazam, ze nie ma dobrego programu do drukowania przelewow. Mam ich kilka, lecz w kazdym cos nie pasuje. InsERT Przelewy 2 JZK Przelewy Przelewy Bankowe v1.9 Z tych trzech, to ten pierwszy wydaje sie najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...