jws Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Czy wspomniany napęd powinien czytać płyty cd 800 i 870 MB (albo jeszcze większej pojemności)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 tak. bezproblemowo do 99 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jws Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dzięki za odpowiedź, ale jeszcze zapytam, czy może używasz takiego napędu i co o nim sądzisz? Właśnie chciałem sobie taki sprawić i podczas testów w ogóle nie rozpoznał płyty 800MB, odczytywanej bez żadnych problemów w wielu innych (starszych) napędach. Wydawało mi się to mało prawdopodobne i raczej stawiałem na uszkodzenie napędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 używałem i sobie chwaliłem. choc troche głośny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...