zwei Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dzisiaj dostelem An-7 z gwarancji . Wszystko podlaczam ... dziala . Zaczynam instalowac XP , ale jakos wolno idzie . Jak winda stala instalujemy drivery itd itp . Jak zainstalowalem soft do uGuru i sprawdzilem temp CPU to myslalem ze sie przewruce . 80C !!! Szybko wchodzimy do biosu , a tookazuje sie ze mam Bartona na 10 X 100 :?: . Zmieniam mnoznik i znow dziala . Jestem pewien ze CPU mial zablokowany mnoznik (w sumie nie nazekam na to :wink: ) . Ale co jest z ta temp !!! Czy ktos tez tak kiedys mial :?: Dodam jeszcze ze mam Volcano 12 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudumaster Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 yhm a moze biosa update pomoże może to tylko odczyt ... a co do mnożnika to ja nie mam pojęcia i czekam na taki przełom u siebie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Kolejna nowosc . Standardowe napiecie spadlo do 1,5 :lol: Jeszcze troszke to moj XP ewoluuje do Mobile 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 u kumpla też z niewiadomych przyczyn spadło napięcie na antku 2000+ z 1.65 na 1.5 :? BTW:Widze ze ładnie zakręciłeś tego bartonka.Proszę mi przesłać screeny z WCPUID i AIDY na fumfel_20@wp.pl tak zeby sie upewnić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wczoraj wieczorem po 12 w nocy mobo znow wyzionela ducha . Co do wcpuid to gdzies mam screna , aidy napewno nigdzie nie mam . Tylko trzeba bedzie poczekac az bede mial dostep do jakiegos XP . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 niech spoczywa w spokoju :D jak juz drugi raz ci padla to wymien na nf7-s bo widac ze te an7 to jakis totalny shit jest.... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Totalny shit ? grzesiu, no nie przesadzaj. Abit nawet słabsze płytki ma spoko. Totalny shit można powiedzieć na Elite... (ok eceesiarze, nie będę gnoił publicznie tych Mobo). AN7 to wyewoluowało z NF7 i niestety okazało się troszkę słabsze od starszego brata. No niestety, dla nas GURU wciąż pozostanie NF7(S). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Juz sam do tego doszedlem lecz moge wymienic dopiero za 3 razem :evil: . Ten serwis Abita wiecej popsul niz naprawil . Ostatnim razem poszla mi pamiec flash . Ale fajnie bylo sie pobawic 3 godz po 4 tygodniowym oczekiwaniu . Kochajmy polskie serwisy 8O . A co do temp. CPU to po 80 C jakos nawet nie zmienil koloru :?: . Wytrzymaly laminat :lol: No to znowu bedzie zabawa na Celku 500 i 64 MB SDRAM :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jakiś fenomen.Każdego co pytam o pokazanie screenów to mu płyta pada 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 AMD Athlon XP Barton 2500+@2515| Przy jakim napięciu tyle wykręciłeś :?: Podaj też serię procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Totalny shit ? grzesiu, no nie przesadzaj. Abit nawet słabsze płytki ma spoko. Totalny shit można powiedzieć na Elite... (ok eceesiarze, nie będę gnoił publicznie tych Mobo). AN7 to wyewoluowało z NF7 i niestety okazało się troszkę słabsze od starszego brata. No niestety, dla nas GURU wciąż pozostanie NF7(S). moze troche przesadzilem, ale ja bym sie ostro wkurzył jakby mi plyta padla 2 razy :( i co to za plyta jak padnie sobie bez krecenia nic... :x NF7(S) tez czesto pada ale nie tak jak an7.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiś fenomen.Każdego co pytam o pokazanie screenów to mu płyta pada 8O Tylko mnie nie pytaj :wink: ja bym sie ostro wkurzył jakby mi plyta padla 2 razy :( i co to za plyta jak padnie sobie bez krecenia nic... :x NF7(S) tez czesto pada ale nie tak jak an7.... :P NF7-S + marketing + cięcie kosztów = AN7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 NF7-S + marketing + cięcie kosztów = AN7 GENIALNIE SFORUŁOWANE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Z napieciami dochodzilem do 2 , a z prockiem bede mial problem poniewarz zawiozlem bude do faceta aby spradzil czy inne czesci tez przypadkiem nie dostaly po obwodach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...