Skocz do zawartości
zwei

Bartek sam sobie odblokowal mnoznik !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostelem An-7 z gwarancji . Wszystko podlaczam ... dziala . Zaczynam instalowac XP , ale jakos wolno idzie . Jak winda stala instalujemy drivery itd itp . Jak zainstalowalem soft do uGuru i sprawdzilem temp CPU to myslalem ze sie przewruce . 80C !!! Szybko wchodzimy do biosu , a tookazuje sie ze mam Bartona na 10 X 100 :?: . Zmieniam mnoznik i znow dziala . Jestem pewien ze CPU mial zablokowany mnoznik (w sumie nie nazekam na to :wink: ) . Ale co jest z ta temp !!! Czy ktos tez tak kiedys mial :?:

Dodam jeszcze ze mam Volcano 12 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem po 12 w nocy mobo znow wyzionela ducha . Co do wcpuid to gdzies mam screna , aidy napewno nigdzie nie mam . Tylko trzeba bedzie poczekac az bede mial dostep do jakiegos XP .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Totalny shit ? grzesiu, no nie przesadzaj. Abit nawet słabsze płytki ma spoko. Totalny shit można powiedzieć na Elite... (ok eceesiarze, nie będę gnoił publicznie tych Mobo). AN7 to wyewoluowało z NF7 i niestety okazało się troszkę słabsze od starszego brata. No niestety, dla nas GURU wciąż pozostanie NF7(S).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz sam do tego doszedlem lecz moge wymienic dopiero za 3 razem :evil: . Ten serwis Abita wiecej popsul niz naprawil . Ostatnim razem poszla mi pamiec flash . Ale fajnie bylo sie pobawic 3 godz po 4 tygodniowym oczekiwaniu . Kochajmy polskie serwisy 8O . A co do temp. CPU to po 80 C jakos nawet nie zmienil koloru :?: . Wytrzymaly laminat :lol: No to znowu bedzie zabawa na Celku 500 i 64 MB SDRAM :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Totalny shit ? grzesiu, no nie przesadzaj. Abit nawet słabsze płytki ma spoko. Totalny shit można powiedzieć na Elite... (ok eceesiarze, nie będę gnoił publicznie tych Mobo). AN7 to wyewoluowało z NF7 i niestety okazało się troszkę słabsze od starszego brata. No niestety, dla nas GURU wciąż  pozostanie NF7(S).

moze troche przesadzilem, ale ja bym sie ostro wkurzył jakby mi plyta padla 2 razy :( i co to za plyta jak padnie sobie bez krecenia nic... :x NF7(S) tez czesto pada ale nie tak jak an7.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakiś fenomen.Każdego co pytam o pokazanie screenów to mu płyta pada 8O

Tylko mnie nie pytaj :wink:

ja bym sie ostro wkurzył jakby mi plyta padla 2 razy :( i co to za plyta jak padnie sobie bez krecenia nic... :x NF7(S) tez czesto pada ale nie tak jak an7.... :P

NF7-S + marketing + cięcie kosztów = AN7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...