bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 jak w temacie, dzis chcialem zripowac audiocd do mp3 i nici :( audio plytka nie jest czytana przez zaden naped (mam liteon nagrywarke i asus jako cdrom) zadne z urzadzen niechce czytac plyty audio znaczy moze czyta ale nieodtwarza, jak zalduje pliki do playlisty winampa to jakeis dziwne liczby przy nich wyskakuja zamias czasu piosenki ktos mial z czym podobnym doczynienia? dodam ze WMP tez niechce odtwarzac :( mozliwe ze jaksi wirus mi napaskudzil :?: :?: no i oczywisice moze znacie roziwazanie, bo neichce mi sie przeinstalowywac systemu - pisze prace + kilk apotrzebnych programow - zaduzo roboty i straty czasu jak na dzien dzisiejszy, oprobowalem przeinstalwac stery od dzwieku (ac97 na asus a7v8x) odinstalowywalem urzadzenie cd i wykrywalem je ponownie - nic to nie daje:( z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 glupie pytanie: probowales inna? moze ta plytka jest walnieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 glupie pytanie: probowales inna? moze ta plytka jest walnieta głupia odpowiedz :) oczywisice ze probowalem (inaczej bym nie dawal tu pytania) oryginaly, wypalane tłoczone... nic, z kazda plytka jest to samo - tylko cyferki inne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A masz kabelek audio podlaczony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A próbowałeś innych programów do rippowania, np. Easy CDDA?? Co one wtedy Ci pokazują?? A może płytka ma... zabezpieczenie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 kabel podlacz od cd do plyty :) krotki ,cieki kabelek,z plaskimi wtyczkami na 4 piny po obu stronach kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A masz kabelek audio podlaczony??na kabelkach czy bez kabelkow - ten sam efekt, jakby zakrecil delikatnie plyta i nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 moim zdaniem albo kabel masz walniety,albo zle podlaczyles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a masz przycisk play na cdromie? probowales nim odpalac plytke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A próbowałeś innych programów do rippowania, np. Easy CDDA?? Co one wtedy Ci pokazują?? A może płytka ma... zabezpieczenie? :lol:wczesniej ta plytke juz zgrywalem i nie bylo problemu a teraz wogole nie idzie w tym winampie (bo mam winampa5), co ciekawe wczesniej (miesiac dwa) zrzucalo plytki bez problemu a teraz niechce, inny progam cdex łyka bez problemu, ale zastanawiam sie co jest i czemu ze nawet WMP niechce czytac plytek audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 na asusie ma,powinien miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a masz przycisk play na cdromie? probowales nim odpalac plytke?tak, w ten sposob to idzie bez problemu moim zdaniem albo kabel masz walniety,albo zle podlaczyles.odlacz kiedys ten kabelek audio i sprawdz czy ci plytki graja.. gwarantuje na 100% ze beda graly (kwestia obciazenia innych układów) kabelki mam dwa oba sprawdzane co do zlego podlaczenia - nie da sie tego zle podlaczyc, sa dwa gniazda gdzie to moge wpechnac (CD i aux) i niezaleznie jak to wasadze zawsze bedzi edorbze (tylko ew. kanały zamienie) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 odlacz kiedys ten kabelek audio i sprawdz czy ci plytki graja.. gwarantuje na 100% ze beda gralynieprawda :D z cala reszta sie zgadzam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 odlacz kiedys ten kabelek audio i sprawdz czy ci plytki graja.. gwarantuje na 100% ze beda gralynieprawda :D z cala reszta sie zgadzam :D ok moj blad - cos mi sie poprostu pomerdalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a probowales przeinstalowac WMP i kodeki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mniejsza o WMP bardziej mnie interesuje winamp - a do niego to chyba niemusze w zadne kodeki sie bawic :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 niby nie - ale z windowsem nigdy nic nie wiadomo :D Sciagnij wmpcdcs8.exe i sprobuj przeinstalowac kodeki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nadal to samo :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Spróbuj przeinstalować ASPI. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A ja proponuje , Moj komputer --> wlasciwosci ---> Menadzer urzadzen ---> stacje dyskow cd-rom ----> wlasciwosci ----->cyfrowe odtwarzanie dzwieku CD.... ---> zaptaszkowac i reset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Spróbuj przeinstalować ASPI. U mnie pomogło. niepomogło :( A ja proponuje , Moj komputer --> wlasciwosci ---> Menadzer urzadzen ---> stacje dyskow cd-rom ----> wlasciwosci ----->cyfrowe odtwarzanie dzwieku CD.... ---> zaptaszkowac i resetniepomoglo :( chyba faktycznie trzeba bedzie przeinstalowac system :( ps niby nic specjalnego ale jak mnie to niesamowicie piekielnie "zlosci" jak cos jest nie tak i nie moge w zaden sposob tego naprawic - precierz nie sposob kupic nowe biurko jak na tym co mam jest bałagan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witamy w rodzinie użytkowników MS Windows :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...