Doopan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Hejka!!! Znalazłem czlowieka,ktory pomoze mi bude podziurawic-zastanawiam sie jednak gdzie ja zrobic (ta dziure). Bedzie tam wiatrak 120mm,oczywiscie w gre wchodzi tylko podloga- ale nie wiem gdzie dokladnie? Zaznaczta na fotce:) Tu macie linka do skompresowanej fotury,to bedziecie w Paincie mazac i pokazywac:) Chceta lepszej jakosci-a macie :) http://www.doopan.neostrada.pl/kompik.html jest tam tez konfig tego kompa. Licze na was:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dziura ma byc w podlodze czy na przedniej sciance ?? z podloga to jedynie miedzy dyskiem a grafika tak zeby wial do gornej czesci kompa tylko ze sporo syfow bedzie z dolu ciagnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dziura ma byc w podlodze czy na przedniej sciance ?? W podłodze. z podloga to jedynie miedzy dyskiem a grafika tak zeby wial do gornej czesci kompaZ drugiej strony to dobrze by bylo zeby tez na hdd i grafe wial :? tylko ze sporo syfow bedzie z dolu ciagnal Eeeee:) Czesto mam odkurzane. Zreszta mysle o tym zeby do grilla dac jeszcze filtr z rajstop 8) Albo rozlozyc pod kompem miche z woda,coby kurz łapała:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tylko ze sporo syfow bedzie z dolu ciagnal Jakiś filtr, siateczka, i no problem, przecież wiatraka tak umieszconego nikt niebedzie doglądał :) @ Doopan tylko musisz nóżki wyższe zrobić by cyrkulacja była dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 12cm to sporo wiec na dysk i grafe tez bedzie wial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A może nie 12 cm, ale 15 cm? Chociażby ten papst 8) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24381233 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...