Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 wiecie gdzie jest moze hjakis zetelny test Kyro II z najnowszymi driverami!?. slyszalem ze 3dmarka2k1se naprwaili i juz hcoidz pod kyro II tak jak powienien. Jak ktos moze to niech zapoda testy kyro II na najnowszych sterach najlepiej na procku Duron/Athlon taktowanym na ok 1Ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 jest lepiej ale podobno nie tak jak by mogło być :-) takie sprawy to vegita2001 załątwia, więc poszukaj na frazpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 sprawdź na frazirze a co 3DMarka to go nie naprawili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 tak na frazirze to trochę jednak praeginają (nawet ja tak sądze, choć nie miałem nigdy GTS'a w domu) ale ja w 3dmarcu 2001 se mam około 2700 punktów głównie to co poprawili to to że w drugim teście matrixa filary nie są przeźroczyste koń jak źle chodził tak dalej źle karuzele standarrdowo kisznie tam gdize kolesie się do siebie szczelają to jest coś takiego jak odbicie wszystkiego ze trzy razy i jakieś dzine migotanie a reszta chodzi spoko no i jednak w porównaniu do msi gf2mx 400 to jest znacznie lepsza jakosć obrazu i większa wydajnośc w grach i to znaczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 tak na frazirze to trochę jednak praeginają (nawet ja tak sądze, choć nie miałem nigdy GTS'a w domu) ale ja w 3dmarcu 2001 se mam około 2700 punktów głównie to co poprawili to to że w drugim teście matrixa filary nie są przeźroczyste koń jak źle chodził tak dalej źle karuzele standarrdowo kisznie tam gdize kolesie się do siebie szczelają to jest coś takiego jak odbicie wszystkiego ze trzy razy i jakieś dzine migotanie a reszta chodzi spoko no i jednak w porównaniu do msi gf2mx 400 to jest znacznie lepsza jakosć obrazu i większa wydajnośc w grach i to znaczna to co opisujesz jest na sterach PowerVR albo Videologica (najlepsz ajakość 2D) na Herkulesa tych problemów nie mialem ale nie zawsze herkules da się zainstalować. ja mam stery Videologic jakośc 2D bardzo dobra a w grach nie ma artefaktów takich jak w 3DMarku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 no nie ja mam stery herculesa nr 14 bo 15 nie działają na w2k nie no co ty przecież nie jestem leszczem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 sterowniki są takie same panowie, niczym się nie różnia te od videologica czy herculesa, sprawdzie wielkosc .dll itp, jakosc 2d lepsza na sterach ? he? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 sterowniki są takie same panowie, niczym się nie różnia te od videologica czy herculesa, sprawdzie wielkosc .dll itp, jakosc 2d lepsza na sterach ? he?sprawdzilem pod 2000 na Herkulesie nie ma artefaktów. na Vdeologicu są. ale ja mam Jupitera. na sterach jupiterka tez były przekłamamia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...