MikeMan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Od jakiegoś czasu mam dziwny,acz BARDZO,BARDZO denerwujący problem:czasami gdy nie poruszam myszką komputer zawiesza się i ponownie poprawnie pracuje dopiero kiedy nią porusze,i tak w kółko.Owocuje to w przestoje w grach-prawie nie można grać i ogólnie jest to wq****.Dzieje się tak nawet po formacie i reinstalce systemu(!).Nie wiem czy to jakiś program czy coś innego,nie mam radiowej myszki ani nic w tym stylu-zwykły gryzoń... Ludzie pomóżcie bo zwariuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 spróbuj na przjscówce com/ps2 jak bedzie działało bez niczego znaczy ps2 na płycie zdechł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master79 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie wiem ale mi to wygląda tak jakby coś było z zarządzaniem energią. Spróbuj je w ogóle wyłączyć. Dla pewności wyłącz je i w biosie i w windzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 a ja proponuje kupic nowa myszke za 10zl i bedzie po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...