szybki__ Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 do geforca4 byscie mi polecili? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 30.30 albo 30.82 są spox używam ich i mają dobrą wydajność i jakość obrazu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Omega Drivers 1.1.82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewp Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 A skąd można ściągnąć te sterowniki OmegaDrivers? Lepsze są od Detonatorów? A tak w ogóle to powiedzcie mi, co to takiego??? :wink: Napiszcie, czy warto zmienic Detonatora na OmegaDrivers... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 jak dla mnie to bomba! mam kichowego GF2MX400 i slaba jakosc obrazu jesli zalezy ci na polepszeniu jakosci obrazu to cos dla ciebie, jesli chodzi o wydajnosc to sa ciut slabsze od detonatorow Twoj wybor oto link www.omegacorner.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Omega Drivers to przerobione Detonatory pod katem jakosci obrazu (choc w ostatniej wersji pojawily sie 2 profile do wyboru przy instalacji Quality i Performance). Oto male porownanie jakosci: Max Payne - nvidia - default driver settings Max Payne - omega - default driver settings Tu znajdziesz sterowniki http://www.omegacorner.com/nvidia.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struthio Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Max Payne - nvidia - default driver settings Max Payne - omega - default driver settings mozecie mi powiedziec czym one sie roznia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 jakoscia tekstur np. spojrz dajmy na to na stol - na omegach tekstury w dalszej czesci sa mniej 'rozmyte' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zwróc uwagę na: - obraz na końcu pokoju z prawej strony - stół (szczególnie fragment najbardziej oddalony) - to coś zielone przy drzwiach do wpisywania kodów (może alarm?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Max Payne - nvidia - default driver settings Max Payne - omega - default driver settings mozecie mi powiedziec czym one sie roznia ? Szczerze mowiac jak patrze na te oba obrazy to bardziej mi sie podoba ten z NVIDIA, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 a duży jest spadek wydajności na omedze? teraz siedzę na 30.82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...