dakar00 Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 właśnie gadałem z gościem tej firmy.powiedział mi że za 2 tygodnie będą mieli 5 cm radiatorki na kości pamięci(na grafę)co o tym sądzicie.mają być z miedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 jeśli beda z miedzi to moze byc dobra inwestycja zależy jeszcze ile za nie zawołają poczekamy zobaczymy - dzieki za cynk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Radiatorki z miedzi to bardzo dobra rzecz, znacznie wydajniejsze. Mam tylko nadzieję, że dadzą ceny za wysokiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Mam tylko nadzieję, że dadzą ceny za wysokiej... chyba nie dadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 apropos 4max... :) moze i cena nie bedzie za wielka ale sklepik ten nie popisuje sie szybka realizacja zamowien :))) ja czekam od 2 sierpnia :))) a dzis 20 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 norma :? zamawiasz kurierem placisz wiecej i co z tego, ze kurier dostarcza szybko jak sklep wali w benka z nadaniem :? bede szczery nie lubie ich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ja czekałem prawie miesiąc fakt że pocztą ale normalnie poczta szybko działa zazwyczaj w tydzien to wszędzie idzie czyżby mieli tyle zamówień że się nie wyrabiają to niech zatrudnią dodatkowych pracowników tyle młodych ludzi szuka pracy albo po prostu olewają klienta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ano.. dla mnie to byl 1 i ostatni raz u niech... codziennie od uplywu 7 dni do nich dzwonie... i jedna odpowiedz... nie wiemy kiedy bedzie... i to jest sklep ? kazdy sobie taki moze zalozyc.. nic na stanie... i tylko paserowac czesci... i zeby to jeszcze bylo zamowienie na 50 zl to bym zrozumial ze zarobek niewielki... ale to bylo dosc sprore i cos olewaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 ja czekałem prawie miesiąc fakt że pocztą ale normalnie poczta szybko działa zazwyczaj w tydzien to wszędzie idzie czyżby mieli tyle zamówień że się nie wyrabiają to niech zatrudnią dodatkowych pracowników tyle młodych ludzi szuka pracy albo po prostu olewają klienta Ja czekałem tylko 4 dni, ale chciałem Serviskiem, a dostałem Szybką Paczką :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 leje na nich nastepnym razem jak cos bede sobie zamawiał to poszulam innego sklepu w koncu takicj nie brakuje discotech , pctuning, mojepc i pewnie jest jeszcze pare innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 :arrow: ja czekalem 2 dni - serviskiem. i tak nie jestem zadowolony z otrzymanej przesylki, poniewaz brakowalo jednego z akcesoriow, ktory widnial na moim zamowieniu. ponoc nie mieli go wtedy na magazynie, ale dziwne jest to, ze zielone 'swiatelko' bylo... wiec tak: przesylka - expres (naleze chyba tylko do nielicznych), wykonanie zamowienia - nie za bardzo udane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 jak zlozycie zmowienie na ponad 200 zloty to wam szybko przywiaza nawet i poczta ja mialem paczke z th volcano 7+, z pasta arctik silver i z klejem arctic silver z ornge orbem w ciagu 3 dni a jak koles zmowil sme rdiatorki te niebieskie za 95 chyba zloty to czekal połtorej tygodia bo panom z wielkiego 4maxa [gluteus maximus] sie russzyc niechcialo syf nie firma disco tech jest lepszy zamowilem ostatnio cooler za 19 zeta z poaczka wyslo 28 zeta i mialem ja w 4 dni!! ale co sie dziwicie przeciez to polska!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 hehe ja zamowilem na 320 zl :)))) bo dokladam kolejny obieg... ale nie o tym tu... 320... i czekam 19-nasty dzien... normalne ? bo mnie szlag trafia,.. do tego okolo 15 telefonow do 4maxa bo im sie nawet maila nie chce odpisac ... tel do katowic z komorki (taniej mi wychodzilo).,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ja mam mieszane uczucia. Kiedyś zamawiałem różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły w tym radiator SK6 i wentyl Delta. Na paczkę czekałem ponad 3 tygodnie ale w paczce była druga delta nie wyszczególniona w fakturze. Sam nie wiem. Aha nie zamawiajcie Serwiskiem, potrafią rozbić obudowę urządzenia które było zawinięte w specjalną tkaninę, później wytłoczki styropianowe, a to wszystko było w drewnianej skrzynce! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 święta racja Piszczel servisko to luje i nic wiecej tępaki którym wycięli mózg gośc wysyłał do mnie grafike serviskiem obiecali mu ze zapakują w firmowe opakowanie, a paczka przyszła baz niczego tylko w pudełku od karty zaklejona taśmami servisko, w dodatku jak przyszedł kurier to akurat nie było mnie w domu i mama odebrała przesyłke ale ździwiona ze takie lekkie zapytała "a moze nic w tym pudełko nie ma" w koncu do zapłacenia było prawie 350 zlotych o kurier nic nie powiedział tylko wziął paczke do ręki o zrobił sobie grzechotke i jak grafa sie zaczęła obijać po pudełku to stwierdził ze chyba jednak cos jest a trzecia sprawa to ze jeszcze okazało sie ze do wrocka bo gość wysyłał z opola paczka przyszła rozerwana i dali mi protokół szkody a jeszcze za paczke miało być 30 z groszami i naliczyłi prawie 60 szkoda gadać JA JUŻ NIGDY NIE ZAMÓWIE NIC SERVISKIEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Servisco to najgorszy kurier w Polsce najpierw dorobili się reputacji i teraz mają wszystkich w [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 a ja sobie kolejny dzien czekam na paczke z 4maxa :)))) juz 19-nasty dzien :))) do ksiegi rekordow guinessa powinni trafic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Oto moja teoria co do $MAXa ( specjalnie tak napisalem nazwe) drobne rzeczy i nowe w pfercie ktore zamawialem kable itp przysylają czybko bo mają na stanie ale wiekszosc chyba zamawoiają u chrtownikow dopiero po zlozeniu zamowienia przez klijenta zeby nie robic zapasow i kasy nie ladowac w towar . Dziłalnosc na krotka mete bo klijenci sie wko...wiaja. Ale coz polska to byc trudna kraj do handel . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 i ja mam nadzieje ze ktos z nich to przeczytal... i niech sobie to wydrukuje i wyciagnie wnioski... na linkowni tweaku powinno sie zmienic adnotacje... z "na powaznie" na "niepowaznie"... najbardziej mnie bawi text: Ja: a czy wogole wiadomo kiedy dojda bloki wodne? Sprzedawca: nie mamy kontaktu z dostawca... Ja: czekam juz od 2 sierpnia Sprzedawca: no niestety nie mam pojecia bo dzwonimy non stop i nikt nie odbiera... Khymm smiac sie czy plakac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aluminiowy Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 8) widze że nie macie gdzie się wyżywac i wasze kompy juz zostały na maxa podkręcone.... bo z nudów najeżdżacie na firmę która nie jest jedyną która ma problemy z realizacja zamówień... Discotech? wcale nie jest taki kolorowy... już czekam na paczuszkę 15 dzień ... a $MAX akurat ostatnio wyrobił się w 3 dni pocztą... moze to podpadające bo mieszkam 15 km od Katowic... ale świadczy to przynajmniej o tym że wysyłają w dzień potwierdzenia przesyłki... a paczka też jak w przypadku Servisca przyszła w postaci zmielonego maku... ale na szczęście coolerek był cały bo zasypka styropianowa ją uratowała... gdajcie co chcecie.. ja jestem z 4maxa zadowolony... dostałem od nich kilka cennych rad i uważam że dbaja o klienta... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 jak ktos ma mozliwosc niech obejrzypoczatek filmu Ace Ventura psi detektyw serwisco dzila na podobnej zasadzie :D moze wzuce to gdzie ale niechce mi sie magnetowidu cagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...