shakur_45 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 wpadl mi do glowy glupi pomysl ;) chce pofarbowac sobie wlosy na 1 impreze na srebrny lub biay cos takiego ;) tylko chcialbym, zeby to zeszlo po paru myciach ;) mialem kiedys taka pianke co farbuje wlosy, ale jak sie czlowiek poci to to sie wtedy rozmazuje i mozna kogos i siebie pobrudzic ;) moze ktos wie czym to najlepiej zrobic :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 są takie spraye do włosów w różnych kolorkach...schodzi po umyciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 są takie spraye do włosów w różnych kolorkach...schodzi po umyciu... a gdzie moge kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 są takie spraye do włosów w różnych kolorkach...schodzi po umyciu... a gdzie moge kupic ? a skąd ja mogę wiedzieć gdzie są w twoim mieście drogerie or smth?? :x :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 no wlasnie o to mi chodizlo czy widziales to w jakies drogeri, aptece czy mzoe jakims markecie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hyper markiet :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hyper markiet :> szukalem nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 pfffff w wawie chyba w kazdym hipermarkecie sa :] hehs :> no to pozostaja ci sklepy z kosmetykami typowe :> albo idz do fryzjera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Proponuje isc do fryca. Ja ostatnio farbowalem sie jakies 4 dni temu. A koniec koncow pobrodzilem cala lazienke, a za przeproszeniem go.wno sie pomalowalem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...