Gothic Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Wlasnie jak w temacie, chodzi mi w szczegolnosci o ten blok: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24798096 Bedzie wydajny? Czy opłaca sie za cene na Kup teraz? Firma jakas nowa chyba i jeszcze nie widzialem zeby ktos pisal o ich blokach. Stronka firmy: http://wcdev.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 bylby z tego fajny parownik :x to powinno byc niezle do peltiera ale i podziala na zwyklym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ot. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24552056 z tego tez bylby ciekawy parownik.. :roll: a co do Frozen Forest'a to troche drogi imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 a takie jeszcze pytanko, nie chcialem juz topica kolejnego zakladac, czy dioda termiczna na kableku mozna mierzyc temp. wody? tzn. chodzi i mi o zanuzenie owej diody w wodzie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 a takie jeszcze pytanko, nie chcialem juz topica kolejnego zakladac, czy dioda termiczna na kableku mozna mierzyc temp. wody? tzn. chodzi i mi o zanuzenie owej diody w wodzie :roll: owszem, moze. tylko trzeba dobrze zaizolowac (np. poprzez koszulke termokurczkiwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hmm...no ale jak zaizoluje ta "glowke" (bo reszta i tak juz jest w koszulce) to mi bedzie dobrze temp sprawdzac? w koncu to tez jakas izolacja termiczna z tej koszulki tez bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 chodzi o to, zeby zaizolowac tylko styki ew. od polowy glowki w dol jak cala zaizolujesz to bedzie dzialac, ale z opoznieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 a co do Frozen Forest'a to troche drogi imhodrogi ? nie miałem w ręku - ale dlaczego estetycznie wykonany blok porównywalny do .. hmmm, powiedzmy crystal/orbital za 64 PLN ma być drogi ? 8O przypomne ze najtańszy orbital w takiej konfiguracji to 74PLN, a ten blok jest lutowany - wiec koszta wieksze, a i bezpieczeństwo też (plexa ... cóz - zdaza się jej pękać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 powiem tak: co kto lubi... ja np. wolalbym ten do ktorego dalem sznurek wyzej. tanszy a wydaje sie bardziej wydajny. estetyka mi wisi bo i tak okna w obudowie nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ot. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24552056 z tego tez bylby ciekawy parownik.. :roll: a co do Frozen Forest'a to troche drogi imho Coś te dwie równoległe ścianki są cienkie.. freon chyba to rozprułby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tez mi sie tak wydaje ;) ale chodzi mi o sam projekt ;) z reszta widac, ze robiony w domu zwykla "tarczowka" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...