Megabyte Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam, od tygodnia mam łącze ADSL 512/128 z Telefonów Brzeskich (Telenet). Rzeczywisty transfer to ok 56(down)/13(up) kB/s. Czy to jest dobry transfer na takie łącze? IP mam stałe a router pracuje w trybie "MER"(co to w ogóle oznacza?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tak, jak najbardziej prawidlowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tak, jak najbardziej prawidlowy.a nie powinienem mieć czasem 64KB/s? Przeglądałem topici o neostardzie i tam goscie pisza ze po przyspieszeniu do 640kbitow/s beda mieć transfery do 80KB/s wiec moje 56KB/s przy laczu 512 wyglada mizernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...