Gość Wintereq Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Witam Moja skleroza nie zna granic i zapomniałem sobie skopiować listy kontaktów z telefonu komórkowego SE t68i zapisanej na partycji C, a problem jest w tym, że ostatnio zrobiłem formata, na szczęście szybką metodą, więc jest szansa na odzysk danych. Możecie mi podać jakieś darmowe, ale dobre programy by odzyskać plik z tą listą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Easy Recovery pro Jedyna szansa,o ile nie zostały te dane nadpisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 MarcinX, tak sie sklada, ze EasyRecovery Professional nie jest darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Witam Moja skleroza nie zna granic i zapomniałem sobie skopiować listy kontaktów z telefonu komórkowego SE t68i zapisanej na partycji C, a problem jest w tym, że ostatnio zrobiłem formata, na szczęście szybką metodą, więc jest szansa na odzysk danych. Możecie mi podać jakieś darmowe, ale dobre programy by odzyskać plik z tą listą? http://www.cdrinfo.pl/artykuly/odzyskiwacz/ proszę bardzo - dokładny opis darmowego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...