Kwiecień Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Włączyłem dzisiaj mojego kompa (wentylatory) i za chiny nie mogęustawić odświerzania pow. 60Hz :? Niby pisze że ustawione jest 75/85Hz ale ślepy nie jestem i widzę że jest 60Hz (a nawet w OSD monitora mi pokazuje). A na dodatek w systemie widzi 2 radeony (drugi jako Secondary) i jak próbuje jednego wywalić to po restarcie systemu jest oz z powrotem :? Co jest ?? Acha, zalanie tego nie spowodowało po jak sobie dobrze przypominam poprzednim razem teżtak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=71207 oczywiście refresh fix'em się męczysz ?? bo w sterach to nic nie warte ustawianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jest taki programik : Refreshlock. Sprawuje sie znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tez tak mialem z R8500 na poczatku... sprawdz czy masz AGP x8 lub x4 ustawione i jakie masz Vio oraz Vagp mi czasem przy niskim w ogole windy nie odpalal a czasem odswiezanie wariowalo ,odinstaluj tez wszytstkie stery z rejestru i z kompa zainstluj jeszcze rasz u ustaw w sterownikach ati zablokowanie odswiezania w Ati Control panel w zakladce Ekrany/Displays no i w zakladce wina tez moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 A dwa Radeony masz dlatego, ze ta karta ma dwa ramdaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Nie ma bata, już wszystkiego próbowałem, tylko czasami zmieni odświerzanie a po restarcie windowsa znowu 60Hz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Panel LCD rozwaizuje wszelkie problemy z odswiezaniem :P A tak powaznie to sprobuj moze przeinstalowac stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Już 2x przeinstalowywałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 A tak powaznie to sprobuj moze przeinstalowac stery.U mnie pomoglo wlasnie odinstalowanie sterow i zainstalowanie ich od nowa. Po wywaleniu sterow zapuscilem jeszcze Driver Cleanera. A jesli chodzi o ustawienia odswiezania dla roznych rozdzielczosci to niezastapiony okazal sie REFORCE. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Sam kiedys uzywalem Reforca. I ani razu nie mialem z nim problemow. Super programik po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Rozumiem ze masz 60Hz na pulpicie, a nie tylko w grach ?? Moze pomoc Ci topik mojego autorstwa http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A czy nie ustawiłeś czasem TV jako ekranu podstawowego bo nie miałeś napisów, i przy restarcie zawsze odpala 60Hz bo ustawia monitor do NTSC :?: Jeżeli tak to ustaw monitor jako podstawowy a klonowanie na tryb teatralny, lekarstwem na brak napisów jest DivXG400. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...