krawcu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 O co tutaj chodzi ? SCREEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Problemy z laczem juz o tym pisalem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wczoraj wieczorem nie otwierała mi się witryna tweak.pl. O forum nawet nie wspomne. Znowu włam? Pytam, bo komunikatu w newsach nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Hmm, a na samym forum doslownie loteria, w zasadzie działają dwa-trzy działy, a reszta wywala phpBB :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 i nie ma topica blurp hakuna matata ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Nie da rady wejść np. na topic śmiechu :( przez to będę chodził jakiś przygnębiony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Mi sie też tweak ani forum nie ładowało do dzisiaj rana php wywala błąd, a najgorsze, że nie moge poczytac privów jeden wczoraj dostałem i wcieło go dzisiaj a nie zdążyłem poczytać :( co to ma być? znowu jakiś cholerny kretyn próbuje udowodnić że jest taki dobry, że umie sie na tweak.pl włamać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 co za spece sa od tego phpbb na forum to ja juz nie wiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 znowu cos sie mocno kopalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...