Fresco Fryzjer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was posiada ten zestaw głośników. Jesli tak to z jaką kartą u Was współpracuje i jaka w ogóle jest jakość dźwięku płynąca z tego zestawu? Czy warto zakupić te głośniki, bo nie są one drogie. Planuję zrobić małe kino domowe i rozglądam się za dobrym sprzętem za przystępną cene. Proszę o wszelkie opinie na temat tego zestawu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ja te glosniki tylko raz ogladalem w media markcie, ale nie byly do niczego podlaczone i nie moglem uslyszec jak graja. Cena jest dosyc porownywalana z creative fps 1600, ale to jest 4.1. W sumie jak dla mnie firma media tech ma watpliwa renome :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Nie wypowiem sie na temat tych glosnikow, ale wyroby tej irmy sa raczej goowniane. Wystarczy popatrzec w marketach, jakie badziewia sprzedaja, tyle ze dosc tanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 A co powiecie na temat zestawu ALPHARD model ETP-K501??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Co jak co ale mam DTT3500 DTT2500 miałem w łapach Inspire 5100 FPS1600 FPS1500 FPS1000 i mogę śmiało powiedzieć że nie ma to jak Creative. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...