mat_zab Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Athlona XP zastanawiam się który z tych 2 będzie najlepiej się podkręcał 1600+ i 1700+ bo 1700+ jak każdy wie jest pare złotych tylko droższy mam płyte EpoXa 8K7A na ile moge na niej najwięcej podkręcić te 2 procki. Dzięki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 To zależy jaki Ci się trafi egzemplarz. Nikt Ci nie zagwarantuje że np 1600+ podkręcisz do 1900+, bo na to ma wpływ wiele czynników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 red46 ma rację. Kup procka z serii AGOIA, one się najlepiej kręcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ja nie mam agoia a sie kreci troszki nie wiem dokladnie z jakiej serii jest ale jest brazowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Mam zamiar kupić sobie Athlona XP zastanawiam się który z tych 2 będzie najlepiej się podkręcał 1600+ i 1700+ bo 1700+ jak każdy wie jest pare złotych tylko droższy mam płyte EpoXa 8K7A na ile moge na niej najwięcej podkręcić te 2 procki. Dzięki za odpowiedz Temat walkowany niejednokrotnie. Uzyj wyszukiwarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...