mrbounce Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 AleX69, z zalozenia w tym topicu, nie chodzi o plytki "dedykowane do audio" (CD-DA), z oczywistych powodow i nie chodzi o to, ze lepiej slychac :lol: , tylko o to, jak sobie z nimi radza odtwarzacze (w moim przypadku zwlaszcza radio samochodowe) - PRZECZYTAJ NAJPIERW WSZYSTKIE POSTY, ZANIM COS NAPISZESZ :P. a jesli chodzi o te SONY wlasnie SUPREMAS, dobre sa? ktos testowal w aucie, w odtwarzaczach innych niz komputerowy CD-ROM? widzialem je niedawno tanio (1.29 bez pudelek), a jutro bede mial jedna, to sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Te Sony to kupiłem w mediamarkt, są po 56 zł za 50 sztuk (1,12/szt). Chodzą dobrze na starym cd Technicsa (wybredny 11-sto latek). A co do tych cdr / cdrw audio to są one dedykowane dla stacjonarnych nagrywarek, bo pierwsze modele tych nagrywarek miały problemy z nagrywaniem zwykłych cdr/cdrw. Płyty te wcale nie są jakoś specjalnie lepsze dla odtwarzaczy. Niestety, należy sobie dobrać płyty do swojego sprzętu audio, a to, że na płycie jest "cdr audio" nie daje pewności odtwarzania na każdym sprzęcie. Testowałem z 6 różnych modeli płyt "audio" i ze 20 zwykłych. Technics najlepiej / najłatwiej odtwarzał cdr TDK x16 niebieskie. Ogólnie nie lubi "złotych" i "srebrnych", działa na "zielonych" i "niebieskich". Co ciekawe z tych 6 cd audio nie zobaczył 2 płyt, 1 po długim męczeniu czyta a z 3 nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 mrbounce@ uderz w stol ... quote'y nie bede dolaczal ... no comments dude pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 rcube Masz na myśli CDR SONY 700MB "supremas" czy jakieś inne?? Ja ostatni nagrywam właśnie na nich i jeszcze na białych Benq "data guard" No dokladnie supremas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...