k0nrad Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witam Dostałem głośniki creative p580 i na moim zintegrowanym SoundMaxie na ASUS A7V600-X stale słyszę szumy (karta ta jest zgodna z Sensaura, mam najnowsze sterowniki). Czy karty na układzie c-media CMI8738 są lepsze pod względem jakości dźwięku? Pytam bo takie karty kosztują od 35 do 45 zł a na sound blastera nie mam pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 za 60 trafisz uzywanego sb a jakbys poczekal to kupisz sobie hi-endowa karte za 100PLN ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 jak zelezy Ci na sluchaniu muzyki, ubisz to, to zainwestuj w karte dzwiekowa, sb live +sterowniki kx +foobarasio to bardzo porzadny dzwiek jak na kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nie zgodze sie :> (patrz topic: ALternatywa dla sb live !) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 te integry z asusa są deliktnie mówiąc g.... warte,nie dość są szumy to jeszcze przenoszą hałasy z napędu,ja nie używam kompa do muzyki(mam do tego lepszy sprzęt) ale w czasie gry czy filmu to strasznie wkurza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jak najbardziej, jakość dźwięku znacznie się poprawi (mniejsze zakłócenia), tylko zamontuj kartę w najniższym slocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 jak zelezy Ci na sluchaniu muzyki, ubisz to, to zainwestuj w karte dzwiekowa, sb live +sterowniki kx +foobarasio to bardzo porzadny dzwiek jak na kompa.Mam już SBLive 5.1. czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć te sterowniki o których napisałeś? Po wpisnaniu tego w google nie ma żadnych wyników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 www.kxproject.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 wielkie dzięki, teraz to dopiero jest dźwięk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...