Slayer Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Planuję kupić laptopa w takiej cenie, acz jako, że nie mam zamiaru w nim grzebać, to ma być kompletny. Mam możliwość kupić laptopa za 1400 zł o takich parametrach: procesor Pentium II 400 Mhz FSB 100 Mhz 128 SD-Ram Matryca aktywna LCD 14" ( bez bad pixeli- ładnie świeci- filmy nie smużą) grafika 2.5 Cirrius Logic 256 2.5MB HDD 6 GB ( bez badów) FDD DVD ( nie wiem, jakie prędkości) bateria trzyma 2 godziny zasilacz + kabelki no i jeszcze 0,5 roku gwarancji nawszystko Warto kupić, czy moze coś wypatrzeć na Allegro? Proc teoretycznie można wymienić na PIII ( widziałem na Allegro w identycznej jak ten PII obudowie-PIII 600 Mhz, tylko trochę drogi- 200 zł- może kiedyś się zmieni) DVD biorę ze wzgędu na to, że mam nagrywarkę i przez to nie muszę mieć dużego HDD w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Dowiedziałem się ,że będzie mozna ( o ile taki procek znajdę) wymienić go na 850 Mhz, a mozliwe, że wiecej ( strona Intela). W poniedziałek napiszę cos wiecej o tym sprzecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 imo warto na wgk za 1200 widzialem p2 350 ok 3gb dysk matryca 14" z jednym martwym pixelem blizej nieokreslony cd, jakas polzywa bateria, i chyba ze 128ram wiec imo warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...