Al Bundy Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Helow :D pragne se (w przyszłości) walnąć dredy, ale qrna już tyle słyszałem że przy nich włosów nie można myć, chodz bardzo trudno mi w to uwierzyć :D to powiedzcie, można myć czy nie?? bo qrna jak nie to robić nie bede :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 oszalales czlowieku jak ty bedziesz wygladal :) ale chyba mozna bo na filmach nie wygladaja nu tluste/brudne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Normalnie się myje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Normalnie się myje. W zmywarce do naczyń :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Zazdrościsz. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Zazdrościsz. :P Złapałaś mnie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jakos mi sie to nie widzi :? Pomysl ze jak bedziesz sie tego chcial pozbyc bedziesz lysy ;) Mi sie jakos nie widzi stracenie moich wlosow ;>>> A pozniej to rozne robaczki Ci beda po wlosach skaly :lol: LOL ;] Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jakos mi sie to nie widzi :? Pomysl ze jak bedziesz sie tego chcial pozbyc bedziesz lysy ;) Mi sie jakos nie widzi stracenie moich wlosow ;>>> A pozniej to rozne robaczki Ci beda po wlosach skaly :lol: LOL ;] Pozdrowienia Zazdrościsz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 2 kumpli mialo robione szydelkiem i wygladali beznadziejnie . Jezeli chce sie naturalnie na welne to trzeba czekac z kilka lat =] . Dla mnie dredy pasuja tylko u jamajczykow . Oglnie powstaje glupia moda na dredy jak kiedys na dresiki (ostatnio wymiraja biedacy na rzecz skory 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Nooo najlepiej byc lysym :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jakos mi sie to nie widzi :? Pomysl ze jak bedziesz sie tego chcial pozbyc bedziesz lysy ;) Mi sie jakos nie widzi stracenie moich wlosow ;>>> A pozniej to rozne robaczki Ci beda po wlosach skaly :lol: LOL ;] Pozdrowienia Zazdrościsz :twisted: Zazdroszcze ;] [; ;] [; Reed miales kiedys dredy? :D:D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jakos mi sie to nie widzi :? Pomysl ze jak bedziesz sie tego chcial pozbyc bedziesz lysy ;) Mi sie jakos nie widzi stracenie moich wlosow ;>>> A pozniej to rozne robaczki Ci beda po wlosach skaly :lol: LOL ;] Pozdrowienia Zazdrościsz :twisted: Zazdroszcze ;] [; ;] [; Reed miales kiedys dredy? :D:D ;) Tak, a na brodzie nawet mini warkoczyki zajebiste z żółtą włóczką (czy jak to się nazywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A w uszach z czerwoną? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A w uszach z czerwoną? ;] Nie, w uszach zawsze goliłem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 dredow sie nie myje przez 2 tyg. chyba od "stworzenia" ich :) bo by sie roztentegowaly :P przecierasz je wtedy mokrym recznikiem (wilgotnym mrrr :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam wrażenie, że po 2 tygodniach bez mycia to czuć je z kilometra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam wrażenie, że po 2 tygodniach bez mycia to czuć je z kilometra ;] se polewasz siakimś perfumem made i jueseser i spox, naturalne "aromaty" zanikają :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Łojessssu... boję się... Normalnie broń chemiczna w połączeniu z biologiczną... Do Saddama to wysłać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 polacy nie dorosli do dredow, itp. przynajmniej mlodzi polacy - bo zawsze takich ludzi wszysycy palcami wytykaja - <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to jest smutne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 te juzek pacz o te no dredy ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam wrażenie, że po 2 tygodniach bez mycia to czuć je z kilometra ;] se polewasz siakimś perfumem made i jueseser i spox, naturalne "aromaty" zanikają :> 2 tygodnie? phi ... Mozna i rok przeciez! A nawet dwa ... Bierzesz bonda do lapy i juz tylko powiew swiezosci ;) Za tydzien koncert reggae - mam pewne obawy :lol: (chociaz ostatnio nawet przezylem)... Reed a dredy pod pachami z rozowa wloczka ;]? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 mialem dredy pare lat temu, kiedy nie bylo to tak powszechne jak dzisiaj. co do mycia - nie ma problemu, jak masz dobrze zrobione to nie maja prawa rozwalic sie po wielokrotnym ich umyciu. oczywiscie od czasu do czasu trzeba je poprawiac, zeby dobrze wygladaly. 2 uwagi - nie wiem jak dlugie masz wlosy, ale musisz sie liczyc z tym, ze przy krotkich wlosach bedziesz mial sloneczko na lbie :P, a druga sprawa - wiekszosc ludzi obecnie wyglada jakby mialo mopa na glowie a nie dredy. nie wiem kto i czym im to robil ale mnie takie dredy sie nie podobaja. widziales dredziki marleja? te 'dzisiejsze' za gruba kase wygladaja po prostu smiesznie. no i ostatnia sprawa - jak bedziesz chcial sie ich pozbyc, to wcale nie musisz scinac sie na lyso. wystarczy ze poczekasz az zrobia sie odrosty... jak zetniesz to przynajmniej te 3cm albo wiecej na glowie beda. jakies pytania? ps. licz sie z tym ze mozesz wygladac jak '[gluteus maximus]' - nie kazdemu pasuja dredy i wielu probujac byc 'modnym' wyglada po prostu smiesznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam wrażenie, że po 2 tygodniach bez mycia to czuć je z kilometra ;] se polewasz siakimś perfumem made i jueseser i spox, naturalne "aromaty" zanikają :> 2 tygodnie? phi ... Mozna i rok przeciez! A nawet dwa ... Bierzesz bonda do lapy i juz tylko powiew swiezosci ;) Za tydzien koncert reggae - mam pewne obawy :lol: (chociaz ostatnio nawet przezylem)... Reed a dredy pod pachami z rozowa wloczka ;]? :D Się proszę ze mnie nie śmiać, pachy depiluję. Żebyś widział jaki zajebisty efekt dawały te włókienka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 se polewasz siakimś perfumem made i jueseser i spox, naturalne "aromaty" zanikają :> sa do tego specjalne plyny, opchalacze i inne takie, nie koniecznie pachnace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 [...] wyglada jakby mialo mopa na glowie a nie dredy. [...] Jest taki program na polshicie i nazywa sie "Mopman " :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 oh my god :D a ja się tak spytam, jak wogle się robi dredy?? jakąś opalarką cxzy czym?? i o co łazi z tą włuczką?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 wkładasz łeb do amszyki do mięsa, mielisz, 3 minuty i gotowe, aw łóczke to tak dla ozdoby :D :D :D mwahahaha LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A myslisz czemu wszyscy rasta chodza w tych czapeczkach ? ;] Od tego sie wlosy koltunia tzn dreduja ;] BTW czy to ma cos wspolnego z sedzia Dredem ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 wkładasz łeb do amszyki do mięsa, mielisz, 3 minuty i gotowe, aw łóczke to tak dla ozdoby :D :D :D mwahahaha LOLdziękuję za barxzo wyczerpującą odpowiedź. a może ktoś mi normalnie odpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 No niezle ja po jakims czasie sie skapnolem o czym Wy piszecie. Myslalem ze macie na mysli pekaesy i co drugiego postu nie rozumialem ze ich myc nie wolno itd 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...