PFK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 siemka, zastanawiam sie nad wymiana karty graficznej, obecnie mam gf2ti z blokiem na gpu, niestety nie pamietam zbytnio wymiarow; blok byl kupowany jakis czas temu u mate, jest na rurki 16mm(jesli ktos pamieta wymiary to bylbym wdzieczny za pomoc), pozatym pamietam ze na stronie w opisie bylo napisane ze pasuje na wiekszosc mostkow(nb) na plytach glownych, to powinno dac wam jakies informacje (kompa nie che rozkrecac bo zrobilem wszystko tak, ze jesli zaczne kompa rozkrecac to potem bede z 10 godzin skrecal znowu, mam taki tandetny mod na obudowe, chodzi o rurki do wc, mam wiaderko z pompa poza obudowa) wiem ze obecne karty maja rozne wymiary prockow, stad mam dylemat: ktora karta bedzie odpowienia(jesli jakakolwiek bedzie), wydaje mi sie za jakis radeonik do 600-650zl bedzie dorby jesli chodzi o wydajnosc, pozatym moge probowac modow i krecenia, wszak moj gf mial w miare mocno podkrecony procek(teraz juz leciutko, nie uzywam obecnie zadnych aplikacji ktore by potrzebowaly mocy, raczej wole zeby mi karta jeszcze troszke pozyla) jesli ktos ma jakies pomysly to bylby wdzieczny za pomoc(ewentualnie moglbym zmienic blok na inny, ale jakos wole siedziec ze starszym :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Każda karta z otworami w PCB Pierwszy raz słyszę żeby kupować kartę graficzną pod blok wodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 to samo chcialem powiedziec . raczej blok wodny pod grafe :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 aha... spoczko, tak mysle o radeonie 9500, myslicie ze bloczek na northbridge bedzie pasowal? a tak pozatym to czy mozna gdzies kupic juz zmodowanego?(obecnie nie mam za bardzo czasu sie bawic z komputerem) slyszalem ze jakies sklepy sprzedaja takowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 może na allegro jakiegoś znajdziesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...