Pabloo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 :D Siema Mam problem zainstalowałem windowsa xp home i streownik do voodoo2 i teraz podczas uruchamiania quake3a i we właściwościach ekranu wyskakuje komunikat : "Mapmem returned an error trying to map memory" i gra się wyłańcza co robić :?: :?: :?: :?: :?: (D1400 128mb ram winxp k.graf zintegrowana + voodoo2) :wink: Pabloo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Po 1) Zaje....sy tytuł Topicu - zaraz po przeczytaniu wiedzialem ze masz prblem z Quakiem 3 i Voodoo2 [taka aluzja jakbys nie zrozumial - zmien tytuł Topicu] 2)O ile sie orientuje to bedzie problem z uruchomieniem Quakea 3 na Voodoo 2...ale moshe sie mylę....no chyba ze jush grałes na tym Voodoo 2.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 2)O ile sie orientuje to bedzie problem z uruchomieniem Quakea 3 na Voodoo 2...ale moshe sie mylę....no chyba ze jush grałes na tym Voodoo 2....Q3 będzie chodził na Voodoo 2 to wiem bo mój kumpel gra w Q3 własnie na Voodoo 2 (K6-2 333MHz+192MB+integra+Voodoo2).Pytanie czy będzie działał pod XP(kumpel ma 98SE).Ja bym na twoim miejscu poszukał innych sterów i pokombinował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 nie znam sie na takim "high endowym" :P sprzecie....moshe bedzie chodził... P.S. Topic do zamknięcia kolega zrobił nowy Topic zamiast zmienic nazwe..... :/ :/ :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...