Gość Wintereq Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam Przed chwilą bardzo się zaniepokoiłem, chodząc po necie w pewnym momencie monitor zgasł i się znów włączył. Jedno mnie zdziwiło, ponieważ przed tym wyłączeniem "bzyczy" mi monitor, zgasł i się włączył i przestało "bzyczeć". Czy mam się czegoś obawiać? Nie chce by mi wybuchł w pewnym momencie przecież Zasilanie jest OK, monitor ma 3-4 latka, niestety po gwarancji - model to FLATRON 775FT". P.S: dziwne, ale mam wrażenie, że przy białym tle monitor zmienia nieco jasność i jest nieco ciemniej, nie wiem, może mi się wydaje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Moze to jakis spadek napiecia spowodowal taka sytuacje... a moze juz "go bierze" - w koncu ma kilka lat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...