Flea Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Cześć Chciałbym prosic o ocene stworzonego Theme do phpbb przez ekipke www.pc.evortal.pl oraz prosic o rady uwagi i jeżeli znajdziecie błedy !! :] adres do forum to !! :] http://www.pc.evortal.pl/forum/ I chciałbym zachęcic do rejestracji i do pisania postów !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jakos duzo dzialow i ciezko sie polapac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jakos mi sie zaden z tych linkow nie otworzyl. Na obu: Nie można odnaleźć strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Cytat Jakos mi sie zaden z tych linkow nie otworzyl. Na obu: Nie można odnaleźć strony. U mnie identycznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...