Skocz do zawartości
Slayer

Sex i katolicyzm :-P

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo łatwo jest oczernić cały kościół na podstawie artykulów napisanych językiem "pod młodzież".

Ja proponuję zajżeć do historii ("ale nuda, nie ?") i przypatrzeć się obywatelowi Urbanowi.

Większość ludzi na tym forum są ludzmi młodymi, więc telewizji z lat '80 nie może pamiętać. Ja pamiętam.

Dla przypomnienia: J. Urban był rzecznikiem rządu - co on tam nie wygadywał ! Można spytać się rodziców (o ile nie są komunistami).

Całe życie Urbana to jedno wielkie perfidne, kłamstwo. Czy to teraz nie ma znaczenia ?

PS. Jestem ZA, jeżeli chodzi o ściganie i napiętnowanie przestępstw i wykroczenień (w tym moralnych) bez względu czy jest to prezydent czy ksiądz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuję zajżeć do historii ("ale nuda, nie ?") i przypatrzeć się obywatelowi Urbanowi.

Większość ludzi na tym forum są ludzmi młodymi, więc telewizji z lat '80 nie może pamiętać. Ja pamiętam.

Dla przypomnienia: J. Urban był rzecznikiem rządu - co on tam nie wygadywał ! Można spytać się rodziców (o ile nie są komunistami).

Całe życie Urbana to jedno wielkie perfidne, kłamstwo. Czy to teraz nie ma znaczenia ?

Zajrzyj rowniez do historii kosciola katolickiego madralo, zaklamanie Urbana tak sie ma do zaklamania kosciola rzymskokatolickiego jak pierdniecie do tornada.

Nobody's Perfect :D

Biorac opd uwage czasy obecne jesli Urban pisze gdzies nieprawde to wytocz mu proces, ja przestalem czytac NIE bo zalamac sie mozna co sie w tym kraju wyrabia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, no to teraz przegiąłeś! :evil:

Urban to bezczelny żydowski prowokator, który toczy wojnę z kościołem i prawicą. Powinien być dawno temu deportowany do Izraela... :evil:

za bardzo sie kolego pobudziłeś.

czy ten oszołom Urban jest żydem czy nie to nie ma nic do rzeczy. nie dzierżę tego frajera bo też jest specem od prowokacji a jak widać ma to dużą aprobatę innych. każdy ma jakieś przekonania. facet jak dla mnie przegina i to ostro, jest dobrym szołmenem; za komuny się na chapał i teraz leje na wszystkich, pływa swoim statkiem po mazurach i ma wszystkich w pupie. nawet jakiś osziołom robił sobie z nim zdjęcie w Mikołajkach z 4-lata temu. natomiast nie wiem jakim prawem ktoś zezwolił jego żonie, konkubinie (niepotrzebne skreślić) na wydawanie czasopisma "zły" za takie przekazy to normalnie powinni od razu z miejsca dawać ostrzegawczy strzał w tył głowy.

niech moim podsumowwaniem bedzie komentarz z tej strony

Autor : Krystian | Data : 2002-08-22 11:40:06

--------------------------------------------------------------------------------

Czemu jak jesteś taki madry to sie nie podpiszesz frajarze Pozatym co tu mówić NIE to jeden wielki shit pod wodzą kłapouchego grubasa któr śmierdzi rybą. Więc czego można się spodziewać. Pewnie i tak Szanowny Panie Urbanie pan długo nie pochodzi po tej ziemi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh....a ja popieram Urbana. Ja jestem nawet gorszy od niego- z chęcia wykończyłbym kościół Katolicki nie przebierając, czy to dobry czy zły ksiądz- jedna chwała- księża na księżyć- nienawidze tego p..... i wciskanie po raz n-ty tego samego na mszy. Wogóle cała ta wiara to stek bzdur ( dla mnie) i pieprzenie głupot- nawet nie wiedzą o co w niej na prawdę biega.

A co do prawicy- no cóż- wolę złodziejii, którzy nie kradną w imię najwyższego. Z tymi jeżeli chodzi o polityków rozprawić trzeba sie na pierwszym planie. NIenawidze tych***********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh....a ja popieram Urbana. Ja jestem nawet gorszy od niego- z chęcia wykończyłbym kościół Katolicki nie przebierając, czy to dobry czy zły ksiądz- jedna chwała- księża na księżyć- nienawidze tego p..... i wciskanie po raz n-ty tego samego na mszy. Wogóle cała ta wiara to stek bzdur ( dla mnie) i pieprzenie głupot- nawet nie wiedzą o co w niej na prawdę biega.

A co do prawicy- no cóż- wolę złodziejii, którzy nie kradną w imię najwyższego. Z tymi jeżeli chodzi o polityków rozprawić trzeba sie na pierwszym planie. NIenawidze tych***********

Przeginasz, to ze masz taki stosunek do Kosciala to tylko twoja sprawa. Sam nie praktykuje i do koscila chodze bardzo rzadko, ale sa na forum ludzie bardziej wierzacy i powinienes miec wszytkich na wzgledzie. Wiedz ze masz bardzo skrajne podlagy i nie wszystkim musza sie one podobac (delikatnie mowiac).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi