wierch Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Witam szanownych grupowiczow Mam zamiar troche zmodernizowac swoje WC i moge nabyc tą pompe w dosc atrakcyjnej cenie miala by ona wspolpracowac z Nukleonem oraz z blokiem na grafike i na mostek polnocny (3 sztuki) w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow jak ta pompa sie sprawuje glownie to interesuje mnie czy jest cicha bo jezeli nie to wole poszikac cos konkretniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow jak ta pompa sie sprawuje glownie to interesuje mnie czy jest cicha bo jezeli nie to wole poszikac cos konkretniejszego Mam Aqua-szuta i jest to najprowdopodobniej właśnie Struga. Nie rozwijając się specjalnie -- nie polecam. Głośność była do wytrzymania kiedy pompka była zatopiona, ale po przerobieniu na niezatapialną zaczęła buczeć. Mody niewiele dały. Skutkiem tego Aqua-szut leży teraz w szafie, a w układzie pracuje prawie bezgłośny Eheim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 polecam atmana 306 przerobić na niezatapialny i jest super i niesłyszalny prawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Aqua szut to jest szrot i nie przesadzam tutaj nic a nic, miałem ja i wywaliłem na hasiok , nawet zatopiona przenosi buczenie i drgania. Teraz mam nie zatopioną firmy Aqua El i jest cisza jak makiem zasiał , spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 kupilem w czwartek, w piatek byla spowrotem w sklepie, mialem szczescie bo kupowalem ostatnia z wystawy i dogadalem sie ze jak by cos nie tak to moge oddac, kupilem ja o 19, nastepnego dnia o 10 rano bylo juz spowrotem, HALAS nie do wytrzymania, w 15 litrowym wiadrze gdy wisiala na kablu zasilajacym ta wyla ze slysalem ja w kiblu o 8metrow dalej. GORACA NIE POLECAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Dzieki za pomoc poszukam czegos cichszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 atmana 306 nie polecam. dziad buczy nawet zatopiony , slyszalem ze to dosc czeste.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ja mam atmana 306 i nie buczy jest ciychutki naprawde!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja posiadam MJ1000 puszczoną jako niezatapialna. W dzień jej nie słychać a w nocy cichutko brzęczy, ogłonie polecam. (Ale pompa ta musi się dotrzeć na początku strasznie buczała:) :-) A co do aquael to mam w szafie 2*650l mają tą wadę że potrafią czasami nie wystartować...(obie nowe) A atamna sobie chwale mam jako zapasowy ft303 i jeszcze mnie nie zawiódł...( chodził w kompie swojego czasu i to dość długo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...