laco Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Elol. Jakis czas temu nasz sieciowy serwer, nagle sie resetnal i juz wiecej nie wstal:/ Jest to stary poczciwy P166 + jakas plytka + 32MB DIMM + 200W AT. I teraz objawy... wciskam POWER, zalacza sie wentylek na zasilce, pala sie kontrolki power, hdd, z tylu sieciowka(od hdd caly czas - tak jakby plyta??), ale komp nie wstaje. Chwile postoi w takim stanie, to proc robi sie cieply. Czy mozliwe, aby zasilka nie dawala wszystkich napiec? Czy raczej to nie jego wina? Wyglada mi na plyte, a WY co o tym myslicie? P.S. nie mam gdzie tego sprawdzic :? pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja proponuję go rozebrać i przeczyścić. Zwykła konserwacja. Podem podpiął i sprawdzał pokolei. Skoro proc robi się ciepły znaczy że pracuje. Może padła grafa. Nie piszczy beeper więcej razy przy poście?? Słychać czy hdd mieli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laco Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 RAm i HDD jest sprawny, ale charakterystycznego mielenia jak podczas ladowania systemu nie ma. Beeper, hmmmm, nie ma go u wcale (glosniczka) :P pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 jak u mnie sie jebnal 1800+ po drut modzie to tez mialem takie objawy czyli jak dla mnie to mogl procek pojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...