spiryt Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 ... a moze ASUSA ? Dokladny opis jest tutaj : http://usa.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm# Tu mozna ja kupic za $156.95 - http://www.atacom.com/program/atacom_new.c...RBOARD#MBA7ASUS za $150.50 - http://www.markonecomputers.com/cart/searc...rchString=A7V8X za $151.00 - http://www.spartantech.com/product.asp?m1=...=pw&pid=ASA7V8X Wystarczy ze mieszkasz w USA i mozesz zaraz ja miec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 VIA KT400 to wedlog mnie jest tylko dla tych co nadal maja SDR plyty. Napewno nie jest to dobry upgrade dla tych co maja KT333 bo z benchmarkow wynika ze KT333 jest szybsza od KT400. Do tego z tego co pisza to KT400 dziala tylko z pamiecia DDR333!!!!! Ja bym poczekal na Nvidia Nforce2. Znacznie lepszy chipset. Szczegolnie ze jeszcze nie ma wlasciwie AGP 8X kart graficznych (R9700 za miesiac a GF5 to moze w grudniu ale raczej w lutym). A co do Serial ATA twardzieli to wogole nie slyszalem jeszcze o jednym. Lepiej poczekac na Nforce2 lub nowy SIS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Fajowo :D Ale co z tego 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 "PC3200 Max. to 2 banks only; PC2700 Max. to 4 banks only" Czy to oznacza ze DDR400 mozna tylko uzywac w dwoch bankach pamieci? (nie mozna miec wiecej niz 2 zajete, czy musza byc 2 zajete) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 "PC3200 Max. to 2 banks only; PC2700 Max. to 4 banks only" Czy to oznacza ze DDR400 mozna tylko uzywac w dwoch bankach pamieci? (nie mozna miec wiecej niz 2 zajete, czy musza byc 2 zajete) To znaczy, że jeżeli chcesz używać DDR400 to muszą być zajęte 2 banki. Ani więcej, ani mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Ja bym poczekal na Nvidia Nforce2. Znacznie lepszy chipset. Szczegolnie ze jeszcze nie ma wlasciwie AGP 8X kart graficznych (R9700 za miesiac a GF5 to moze w grudniu ale raczej w lutym). A co do Serial ATA twardzieli to wogole nie slyszalem jeszcze o jednym. Lepiej poczekac na Nforce2 lub nowy SIS.A Seagate Barracuda V? :) Zapwiedziana byla... no ale jeszcze jej nie ma. Ja wolalbym nowego SiS'a :) A jeszcze lepiej ALi, ale Acer planuje wypusczenie nowego chipsetu dopiero z nadejściem Hammera :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 NIe trzeba mieszkać w usa www.cennikpc.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 teraz zamowilem 2 x 265 pc2700 samsunga w sam raz na kt400 chyba ze na inne mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] "PC3200 Max. to 2 banks only; PC2700 Max. to 4 banks only" Czy to oznacza ze DDR400 mozna tylko uzywac w dwoch bankach pamieci? (nie mozna miec wiecej niz 2 zajete, czy musza byc 2 zajete) To znaczy, że jeżeli chcesz używać DDR400 to muszą być zajęte 2 banki. Ani więcej, ani mniej. niejestem w 100% pewien ale ja rozumię to że mozna mieć obsadzone max 2 banki czyli mogło by sie wydawać że na jeden bank też chodzi co? Ale łba se nie dam uciąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Oststnio czytalem ,ze VIA oficjalnie twierdzi ,iz KT400 nie obsluguje DDR400.Nieoficjalnie natomiast z powodu bledu w KT400 ,aby pamieci DDR400 pracowaly z wlasciwa sobie wydajnoscia, musza byc instalowane parami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...