srekal34 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Witam. Zakupiłem głosniki wreszcie(Logitech z-640) i mam pytanie: na mobo musze poczekać jeszcze z 10 dni, to czy przez ten czas mogę podłączyć te głosniki do SB128? Oczywiscie nie oczekuję 6 kanałów, tylko 2, ale czy będą działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 spokojnie :) ofcorse tak tylko podlaczasz jedna wtyczke :) ps. dobry wybor :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25146378 hej czy taki zestaw nie będzie lepszy od tych logitechów? i czy da się otot do kompa podłączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25188677 to jest chbya jeszcze lepsze....kurcze....brać te logitechy czy to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Tyle ze bys musial do tego wzmacniacz jeszcze dodatkowo dokupic, bo same glosniki sa na aukcji :) Ja swoich logitechow bym nie wymienil, niezle graja, a do filmow tez idealne, subek dobrze daje sobie rade. Pokoj mam jakies 10m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 to do tego wzmacniacz potrzeba? laikiem w tych sprawach jest...proszę o pomoc! a ile kosztuje wzmacniacz do tego typu głośników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Zauwarzylem teraz ze przy tym subku od PANASONICa jest wbudowowany wzmacniacz :) to jeszcze tylko do samych satelit bys musial i centrala :) A jaki wzmacniac to nie wiem sie nie interesuje tak bardzy by moc polecic jakis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 kup sobie lepiej normalny zestaw gł. tak jak ten logitech co to on ma wbudowany wzmacniacz :) jeżeli jesteś laikiem w tych sprawach a co do tego zestawu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25146378 to byś musiał kupić dobry amplituner lub 6 kanałowy wzmacniacz a tu już trzeba mieć trochę wiedzy by to umiejętnie dobrać i skonfigurować. wiec moja dobra rada - kup normalny zestaw głośników przeznaczonych do komputera tam masz 3 kable co to je wtykasz zgodnie z kolorami i gra. A i jeszcze jedno napisałeś cyt. "Witam. Zakupiłem głosniki wreszcie(Logitech z-640)" a potem "to jest chbya jeszcze lepsze....kurcze....brać te logitechy czy to?" Więc jak kupiłeś czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...