Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czy 600 zł za Abita BE6-II + Celek 633 + 256mb sdram pc133 + gf2mx400 64mb to uczciwa cena ? Jak nie to za ile to można sprzedać ? Ale tak, zeby ktoś kupił, a o allegro nie ma mowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 no cena jest bardzo bardzo bardzo dobra! powanie!!! jakbym nie mial kompa to bym wizol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 bardzo uczciwa :) moim zdaniem nawet troche za niska ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czy 600 zł za Abita BE6-II + Celek 633 + 256mb sdram pc133 + gf2mx400 64mb to uczciwa cena ? Jak nie to za ile to można sprzedać ? Ale tak, zeby ktoś kupił, a o allegro nie ma mowy. Dlaczego nie na Allegro ? Tam czasem moznasz szybko i za dobra cena sprzedac sprzeta ? Ja nie nazekam , a wrecz przeciwnie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 bardzo uczciwa :) moim zdaniem nawet troche za niska ;) Dobrze mówi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 No tak, tylko ja to musze wszystko naraz sprzedać. Zobaczę. Może macie rację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 lepiej na tym wyjdziesz jak sprzedasz kazdy element osobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 lepiej na tym wyjdziesz jak sprzedasz kazdy element osobnoChociaż z drugiej strony nie wiem czy nie łatwiej jest sprzedać cały komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Muszę to sprzedać, bo chcę wymienić, Shuttle AK31, D800 i 128 mb ddr. Do tego narazie jechałbym na starym voodoo, a później by się pomyślało. Pytam tak, bo w sklepie w rozliczeniu dają mi za to wszystko 600 (płyta+proc+pamiątki=400 i grafa 200), a za w kofigurację, którą chcę kupić, muszę dać 767. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Muszę to sprzedać, bo chcę wymienić, Shuttle AK31, D800 i 128 mb ddr. Do tego narazie jechałbym na starym voodoo, a później by się pomyślało. Pytam tak, bo w sklepie w rozliczeniu dają mi za to wszystko 600 (płyta+proc+pamiątki=400 i grafa 200), a za w kofigurację, którą chcę kupić, muszę dać 767.A nie lepiej poczekac i kupić cos lepszego. Przecież z tego D800 nie wyciśniesz dużo więcej niż z celka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 No niby tak, ale wtedy za parę miechów wymieni się to na Athlonika, a pozatym ramik ddr szybszy, i w ogóle większe możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Z wymianą masz rację. Ale chyba lepiej poczekać, uzbierasz więcej kasy, części stanieją i kupisz coś lepszego. A różnce w wydajności chyba nie są aż takie duże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Czy 600 zł za Abita BE6-II + Celek 633 + 256mb sdram pc133 + gf2mx400 64mb to uczciwa cena ? Jak nie to za ile to można sprzedać ? Ale tak, zeby ktoś kupił, a o allegro nie ma mowy. Za ten zestaw to spokojnie kolo 800 pln. Jak trafisz na jakichs newbabies to wezmiesz 1000 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...