Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy 600 zł za Abita BE6-II + Celek 633 + 256mb sdram pc133 + gf2mx400 64mb to uczciwa cena ? Jak nie to za ile to można sprzedać ? Ale tak, zeby ktoś kupił, a o allegro nie ma mowy.

Dlaczego nie na Allegro ?

Tam czasem moznasz szybko i za dobra cena sprzedac sprzeta ?

Ja nie nazekam , a wrecz przeciwnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę to sprzedać, bo chcę wymienić, Shuttle AK31, D800 i 128 mb ddr. Do tego narazie jechałbym na starym voodoo, a później by się pomyślało. Pytam tak, bo w sklepie w rozliczeniu dają mi za to wszystko 600 (płyta+proc+pamiątki=400 i grafa 200), a za w kofigurację, którą chcę kupić, muszę dać 767.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę to sprzedać, bo chcę wymienić, Shuttle AK31, D800 i 128 mb ddr. Do tego narazie jechałbym na starym voodoo, a później by się pomyślało. Pytam tak, bo w sklepie w rozliczeniu dają mi za to wszystko 600 (płyta+proc+pamiątki=400 i grafa 200), a za w kofigurację, którą chcę kupić, muszę dać 767.

A nie lepiej poczekac i kupić cos lepszego. Przecież z tego D800 nie wyciśniesz dużo więcej niż z celka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy 600 zł za Abita BE6-II + Celek 633 + 256mb sdram pc133 + gf2mx400 64mb to uczciwa cena ? Jak nie to za ile to można sprzedać ? Ale tak, zeby ktoś kupił, a o allegro nie ma mowy.

Za ten zestaw to spokojnie kolo 800 pln. Jak trafisz na jakichs newbabies to wezmiesz 1000 pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...