phase Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Projekt mojego brata ktory jest juz prawie ukonczony.. http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=17555 komp ma touchscreen, klawiature wireless oraz karte sieciowa wireless Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 no jak bym miał furę i nie mieszkał w Polsce to też bym sobie coś takiego sprawił :D ale tutaj to zaraz opie*dolą... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 dosłowinie 5M@I_3[ unas to nawet jak zobacza dobre radio za 150/300zł i juz go niemasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Hmm... A umnie sie ta stronka nie odpala... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 dosłowinie 5M@I_3[ unas to nawet jak zobacza dobre radio za 150/300zł i juz go niemasz eeee to mozna kupic dobre radio za 300zl :?: :wink: mimo ,ze nielubie zazbytnio golfow to modzik bardzo fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mój kumpel kupił jakiś czas temu fajne radyjko [niewiadomego pochodzenia..] firmy chyba JVC... wyglada jak hukowe, a z pilota odpalasz i wyjeżdża taaaaaki LCD - z jednej strony ekran, z drugiej przyciski ! i jeszcze na LCD można załączyć sobie Equalizer wyczesany (coś ala Fast&Furious) ;) Z zewnątrz nic nie widać ! Ale i tak to nie to samo co poczciwy komp ! Jak będę miał kiedyś fundusze to kto wie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wszyscy zachwalaja a nawet stronka mi nie dziala :( co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Hmmm, szkoda bo ja tez nie moge tego otworzyc. Moze ktos wrzucic kilka zdjec na forum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 http://anti-freez.net/vortex/public/JCP3.jpg http://members.lycos.co.uk/vr6gti/mp3car1.jpg http://members.lycos.co.uk/vr6gti/screen2.jpg http://members.lycos.co.uk/vr6gti/mp3car2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No fajne fajne :-) A ile w sumie to wynioslo ?? Pewnie filmy sie fajnie w aucie oglada :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Sądząc po fotkach to wypaśne to to :) :) Bradzo fajne :) A ile mniej więcej kosztowało takie coś (razem z kompem ;) ) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Pewnie filmy sie fajnie w aucie oglada :-)tak .. szczegolnie łatwo sie wtedy skuic na drodze :lol: 8O 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A czy ja mowilem cos o kierowcy ?? Pasazerowie na pewno maja wiekszy komfort jazdy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 no kierwoca jedzie a paseżerowie jada i ogladaj shreka :P to cała fura podskakuje ze śmiechu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 zajedwabista opcja :P kierowca na swiatlach wlaczy sobie colina 4 i dalej jedzie :P swiatelko zielone, zapauzuje gierke i jedzie dalej :P ale z drugiej strony ile czasu mozna przed pc siedziec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 klient sie za duzo szybkich i wscieklych naogladal .. pewnie mu komp analizuje calą prace maszyny, wstrzykuje NOS, do tego wysówa skrzydła , i zmienia opony na zimowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ale właściwie po co to? Bo między bajki cioci Kloci, tej co bije po dobroci, można wetknąć głupawe pomysły o graniu czy oglądaniu filmów w czasie jazdy. Próbowaliśwa znaleźć ulubione cedeczko w schowku pasażera i nie spowodować wypadku? :> Odpowiedź na pierwsze w rodzaju "bo tak mi się podoba" tudzież "dla jaj" jest w pełni akceptowalna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 wiesz jonas on zjedzie na pobocze poszuka CD :P jak znajdzie jedzie dalej :P a tu wiesz na swiatlach obejzy jakis filmik zrelakuje sie a puźniej dalej stres i jedzie :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 fajna zabawka ;] ale po przejechaniu kilometra na polkisch drogach hdd bedzie mial qpe bad sectorow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chciałem braciakowi takie coś w garbusie zrobić ale sam odtwarzacz MP3 na windzie 98 se bez LCD ale sam sterowny przez pilot a moze w przyszlosci jescze LCD ale maly 2x20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nie wiem co sie dzieje ale dalej nie mogem ogladac tego, kazdy tak se to wszystko zachwala a ja tesz chcem to widziec, tych fotek dodatkowych tesz nie moge otworzyc co jest ?;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nie wiem co sie dzieje ale dalej nie mogem ogladac tego, kazdy tak se to wszystko zachwala a ja tesz chcem to widziec, tych fotek dodatkowych tesz nie moge otworzyc co jest ?;( zobacz sobie te linki ktore zapodal "enigma_pl" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Heh...w poprzedni czwartek jak zwykle wracalem z polibudy do domciu...pociag, relacja: Warszawa Wilenska - Tluszcz. Stalem na pomoscie, a tam jakis gosciu bajerowal kolezacne ze konczy juz montowac kompa do samochodu. Ze jedyny, niepowtarzalny itp. Ona sie spytala po co mu to...on: wiadomo - bedzie mozna fotki ogladac, mapa z gps itp. Podobno juz pracuje nad tym 3 lata. Juz konczy... . Slyszalem o wysuwanym monitorku po nacisnieciu przycisku - tak jak kolega wyzej mowil o radiu z wielkim LCD. BTW - czy ten koles jest moze na naszym forum? ;-) Tak wiec - jakby ktos sie pytal - po co to? "Bo samochod bedzie niepowtrarzalny, bo bedzie mozna mape Polski odpalic i wyznaczyc trase (imho dobre), bo bedzie mozna przegraqc fotki przez usb z cyfrowki ;-)". W sumie Amerykancy maja juz to opanowane. Wsadzaja wszystko do wozow...glownie PS2. Widzialem gdzies w necie jak gosciu upakowa SPP Shuttlea do vana...mial klopoty z zasilaniem - akumulator szybko padal :P No nic....moze namierze tego kolesia z pociagu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hehe, dobry bajer nie jest zly :-) co do PS2 w autach to bardzo dobrze jest to pokazane na filmie "GumBall 3000". Kolesie sie scigaja z jednego konca ameryki na druga i wlasnie jeden z nich ma jedno autko, nie zrobione na szybkosc ale na wygode. Koles ma tam doslowie wszystko, poczynajac od samego GPS'a konczac na satce i wspomnianym juz PS2 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jako że mój braciak to wariat tuningów ale samochodów ma sporo niemieckich gazet na temat tunngu. Zaciekawił mnie artkuł w którym to niemiec w Mercedesie z przed 10 lat wstawił kompa na tylną knape monitor LCD na jakimś wysięgniku a myszke i klawiarue walną radiową efetk był zaje*** jak bede mial skaner to zapodam zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ja raz widzialem (nie pamietam adresu) jak koles do a4 wpakowal kompa + ekran dotykowy calosc bajer bo byla tak zrobiona jak orginalny wyswietlacz audi jednak mialo to wiele przydatniejszych funkcji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 luzz czekamy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 a mi sie tak sobie podoba to juz lepiej wykosztowac sie i zrobic taki wyswietlacz na szybe (taka naklejka jak w samolotach wojskowych powiedzmy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...