boy Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mam pamięci OCZ ale nie mam pojęcia co jest pod tym ładnym miedzianym radiatorkiem. Może mi ktoś powie? Nie chcem tego ściągać... Czy będą lepsze niż 2x256MB Hynix D43? A może w ogóle kupić jedną kość 512MB? Wydajność dużo spadnie w stosunku do Dual Channel? Z góry dzięki za odpowiedzi, jestem w trakcie czytania innych tematów, ale trochę mi się śpieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 w intelu dual daje bardzo dużo. 1 kosć 512 będzie ok jeśli w niedługim czasie dokupsz drugą. któreś z OCZ robią na hynixach d43 ale nie wiem czy te akurat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Olej je, zobacz na jakich timingach chodzą CL 2,5-4-4-7.Już bym wolał jakieś kingmaxh 433 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Te OCZ to nic ciekawego. Poszukaj lepiej Hynixów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Ktoś w ogóle ma te pamięci? Na jakiej maksymalnie magistrali polecą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 zadajesz lamerskie pytania. 'na jakiej magistrali pojda' - to zalezy od bardzo wielu czynnikow. od sztuki jaka Ci sie trafi... od timingow... od napiecia... od mozliwosci plyty... jesli chcesz zadawac takie pytaniem choc troche je sprecyzuj - a tak wychodzi: 'mam athlona 2000+, na ile MHz mi pojdzie'. rownie dobrze mozesz pojsc do cyganki zeby Ci powrozyla z reki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Chyba widać jaki mam pozostały sprzęt w podpisie, pytając na jakiej magistrali maksymalnie pójdą, wiadomo, że mnie mało timingi obchodzą. Masz coś z oczami czy problemy z myśleniem? Najłatwiej kogoś lamą nazwać, łatwiej niż na pytanie odpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 hehehe :) ale sie rozmowa zrobila :) mam OCZ EL PC3500 2x256, wiec troche inny model, takie mam: http://www.ocztechnology.com/products/memo...00_Dual_Channel teraz chodza u mnie na cl2-2-3-6 przy fsb 228 Mhz, napiecie 2.85 V (wiecej plyta nie da) max co przy 2.85 V osiagnalem to 234 MHz, przy cl2,5-3-3-8. Wieksze napiecie napewno bardziej je rozhula :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Już je opyliłem...Czekam na Hynixa D43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Mam pamięci OCZ ale nie mam pojęcia co jest pod tym ładnym miedzianym radiatorkiem. Może mi ktoś powie? Nie chcem tego ściągać... Czy będą lepsze niż 2x256MB Hynix D43? A może w ogóle kupić jedną kość 512MB? Wydajność dużo spadnie w stosunku do Dual Channel? Z góry dzięki za odpowiedzi, jestem w trakcie czytania innych tematów, ale trochę mi się śpieszy. Ktoś w ogóle ma te pamięci? Na jakiej maksymalnie magistrali polecą? jak masz to sam sprawdzaj, wiem że już sprzedałeś ale popatrz jakie debilne rzeczy piszesz. "kupiłem dzbanek zawinięty w papier. jakiego koloru jest dzbanek ? " sam musisz sprawdzić i dobrze że cię zjechali, mieli rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja pie....., co za gość, słyszałeś kiedyś o gwarancji? Pytam, bo nie wiem na jakim jest PCB i jakiej firmy są kości, czy w tym było coś trudnego do zrozumienia? Po kiego jest to forum? Żeby można było się dowiedzieć czegoś od ludzi którzy zrobili to przede mną. A ten mi tu a dzbankach. Zamknijcie temat, bo już dawno nieważny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...