Spookie Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jaki programik do wgrywania biosu [mobo] ? - jak wgrac bios - teraz mam pliczek *.bin czym [link plz]i jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Przeciez w twoim Mobo masz opcje aktualizacji biosu z poziomu samego biosa . Zgrywasz bios na dyskietke uruchamiasz kompa wchodzisz do biosu i bodajze naciskasz F8 QFlash i wgrywasz bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nie pisłem do której płyty.... chodziło mi o tą gruga w poim podpisie do tego Acorpa 6VIA81... juz sam sobie poradiłem znalazłem programik awl thx za pomoc... :) teraz mam już wszystko więc programik + bios na dyskietke i z dosa wgrywam i po sprawie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Z reguly ten program jest dostarczany z plikiem biosu. Dla AMI jest to AMIFLASH (np. AMIFL*.EXE) Dla Awarda - AWDFLASH (np. AWDFL*.EXE) * to numer wersji flashera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...