Winchester Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No wlasnie... Nie wiem w jaki sposob ustawic kolor czcionki ikon na pulpicie (czcionki albo tla). Bo kiedy dam jakas jasna tapetke, to nie widze napisow :x . Jest to troche irytujace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Na jasnej tapecie powinien byc widoczny cien napisow - moze go wylaczyles? Nie wiem jak sie zmienia koror czcionki ikon, bo we wlasciwosciach ekranu jest to zablokowane, lecz moze pomoc ten oto malutki program (D-Color XP - Freeware): http://dliboon.freeshell.org/files/product...lorxp10_app.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No wlasnie te cienie.... one powinny byc chyba wlaczone, a tymczasem LIPA :roll: . Moze ktos wie gdzie je wlaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wybierz wlasciwosci Mojego komputera. Tam przejdz do Zaawansowane, Wydajnosc [ustawienia] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 1. Wielkie dzieki za program - moze kiedys sie przyda :) 2. Wielkie dzieki po raz drugi - ustawilem no i nareszcie pieknie to wyglada!!! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...