Skocz do zawartości
Echo

DRUKARKA - JAKI KUPIC MODEL??

Rekomendowane odpowiedzi

witam :)

chcialbym kupic drukarke, ale nie znam sie na nich i nie wiem jaki model za bardzo wybrac. zalezy mi na takiej do 400zł gora do 500zł. chcialbym zeby byla tania w eksploatacji (tzn m.in tani tusz ) i zeby ladnie drukowala tekst i w miare przyzwoicie grafike. Kolezka w sklepie polecal mi HP 5150 ale czy tusz do niej nie jest drogi (chyba 80 zł)?? A pozatym ma podobno jakies zabezpieczenie jesli chodzi o poziom tuszu :?

prosze pomozcie :D

z wyrazami szacunku Echo POZDRO 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1: Nie krzycz !!

Po 2: Bierz ta drukarke czyli HP5150, bo sam mam i jest naprawde swietna. Tusz nieoryginalny to koszt ok 80 zl - kupowalem i nie widac roznicy, a co do zabezpieczen to jest tylko tak ze, gdy skonczy Ci sie dany atrament to drukarka nie bedzie drukowala, ale tak ma prawie ze kazda drukarka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PO 1. Ja NIE KRZYCZE!!!!!!!!!! :)

PO 2.Dzieki za odpowiedz.

P.S 1. Czy 80 zł za tusz to duzo malo czy srednio???

P.S 2. Jesli chodzi o pojemniki z tuszem to czy wszystkie musza byc napelnione? czy wystarczy zebym tylko mial np. czarny tusz do textu z pozostale puste i bezproblemowo mogl drukowac????

Jesli ktos ma jeszcze jakies rady albo wskazowki co do kupna drukarki bylbym bardzo wdzieczny.

Thx z gory za odpowiedz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi