malarz84 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 witam, mam nastepujacy problem, podlanczam drukarek jest ok ... drukuje strone testowa itd ... jest ok, jak chce drukować jakikolwiek obrazek , niestety nic z tego 'BRAK KOMUNIKACJI DWUKIERUNKOWEJ z drukarka' 'sprawdz czy drukarka jest wlaczona, czy ma kabel' .... niestety do tego mometu drukarka działa ... nie wiem co jest grane zstalo to sie z dnia na dzien, dzien wczesniej drukowalem mnustwo stron ok 80, na 2 dzien drukarka nie chodzi ... co sie mogel stac??? co mam dalej z nia zrobic?? mial juz ktos taki problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 dobra uruchomilem jakos drukare - wie jesszcze ktos moze, co jest dobrym rozpuszczalnikiem ATRAMENTU do drukarek?? zasechł mi 1 kolor nie wiem czy to przemyc ... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTgiE Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Też mam taką drukare(w Makro za 20 zł kupiłem ino że bez tuszy :-), tusz wykąbinowałem od znajomej i już). Owy nabój kolorowy też właśnie był przyschnięty....jedyną metodą jaka mi przyszła do głowy to kardridż nad gotującą się wode w czajniku tak przez 2 min... no i mi odpusciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 juz mam problem z glowy odmoczylem w cieplej wodzie i rychta jak ta lala ..... i tak dzieki ... pozdrawiam :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...