J@reQ Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 tak brzmi tytul krótkiego newsa z www.maxhardware.itt.pl "W USA ( a gdzie indziej... :] ) rozpatrywana jest bardzo kontrowersyjna ustawa , która ma na celu pozwolić dużym wytwórniom filmowym i muzycznym włamywanie się do komputerów zwykłych użydkowników. Ustawa ta ma ukrucić nielegalne ściąganie i posiadanie plików mp3 , divx. Projekt uwzględnia kasownie danych z komputera ofiary a także inne "dziwne" zachownie komputera. Użytkownik miał by możliwość odwołania się w wypadku poniesienia wiekszych strat przekraczających 250 USD." Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 microsoft juz to wprowadza w zycie, dlatego linux rulez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Za przeproszeniem, ale chyba ich nieźle popie**********, a na mikrosyf to już słów brakuje... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ja tam jestem za ilus tam firewallami moga mi naskoczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ja tam jestem za ilus tam firewallami moga mi naskoczyc A znasz jakies dobre softwarowe ? i darmowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zone Alarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...