Buc Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 czyli od poniedziałku można będzie grać?? .a ktoś coś gadał mi na początku ale zaraz poszedłem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 czyli od poniedziałku można będzie grać??tak najprawdopodobnije od poniedzialku bedzie mozna grac pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 mam prożbe zaklep mi miejsce w gildi a jak ci się uda to się spotkamu w umówiony miejscu ok?? (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mam prożbe zaklep mi miejsce w gildi a jak ci się uda to się spotkamu w umówiony miejscu ok?? (:spoko sa miejsca :D pytanko: jaka klasa, jaki lvl? tak abym wiedzial :) (najlepiej statystyki tez, wtedy bede mogl troszke w rozbudowie doradzic) troszke jestem wkurzony bo Andz zmienil topic na ircu z Up in Monday na Up this Week :( pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ciągle mam 17/10 bo nie miałem kompa z netem na wczasach :( chce iść na thif'a a statystyk nie pamiętam niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 elmo u ciebie też ten glupi serwer jeszcze nie działa????????? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 elmo u ciebie też ten glupi serwer jeszcze nie działa????????? :( troszke jestem wkurzony bo Andz zmienil topic na ircu z Up in Monday na Up this Week :( zarzuc mi swoje statystyki (w przyblizeniu) na pm .. doradze ci wtedy klase pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 hmm w przyblirzeniu daje do siły zręczności i celności najwięcej mam siły i do niczego innego nie dodaje i tyle pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LorD SlaW Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jezeli znudzil sie wam serwer DRT zapraszam do testowania nowopowstalego dopiero rozwijajacego sie serwera o nazwie ProjectRO[pl](malo oryginalnie ale to polski serwer) www.projectro.prv.pl SERDECZNIE ZAPRASZAM DO TESTOWANIA. Mamy tez forum poswiecone grom MMORPG www.projectro-forum.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 AndzRO UP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jezeli znudzil sie wam serwer DRT zapraszam do testowania nowopowstalego dopiero rozwijajacego sie serwera o nazwie ProjectRO[pl](malo oryginalnie ale to polski serwer) www.projectro.prv.pl SERDECZNIE ZAPRASZAM DO TESTOWANIA. Mamy tez forum poswiecone grom MMORPG www.projectro-forum.prv.pljaki rate? jaki komp server? jakie lacze? czeste dc? :D sliczna sronka ... zapowiada sie fajnie pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 zrezygnowalem z AndzRO .. gm to [Ciach] ... mam juz dosc przezucilem sie na MobRO .. praktycznie nielaguje .. 1000osob online ... rate 3/3/3 .. www.mob-ro.com aha istnieje juz tam nasza gildia pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 możecie mi powiedzieć dlaczego ta debilka nie chce mi zmienić klasy??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 to tempy post tylko po to zeby przywrucic temat na pierwszą strone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 hey Elmo i jak serverek ?? Może bym sie przeniósł bo na Xeno jakoś niebardzo się zrobiło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 hey Elmo i jak serverek ?? Może bym sie przeniósł bo na Xeno jakoś niebardzo się zrobiło ... MobRO rejestracja zamknieta :/ jest gildia, ale narazie bez miejsc pozdrawim elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 mi mob nie chodzi wiesza sie w podawaniu id i hasla wienc co zrobic???????????/// :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 LUDZIE I LUDZISKA SZUKACIE SERWERÓW ??? Proszę bardzo do wyboru do koloru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe te serwey 3/4 ma raty 50k/50k super zabawa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 A kto cie zmusza do korzystania z nich ?? Jest tam pare naprawde niezłych serwerów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 rejestracja na moba: http://m-reg.tk/ pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dzienks Elmo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Dzienks Elmo !zblizamy sie do 4lvl gildi .. wiec beda kolejne dwa miejsca .. jesli jestes chetny to zagadaj mnie w grze (elmo-pl, ~BuyMe~) lub guildmastera (Sired) pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 mozecie mi powiedziec co robie zle w instalacji mobRO ze mi nie chodzi 1.instaluje SAK SETUPO621 i RAG SETUP615 2.paciach!e te pliki 3.kasuje katalog data 4.instaluje pacha moba i nie chodzi prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 mozecie mi powiedziec co robie zle w instalacji mobRO ze mi nie chodzi 1.instaluje SAK SETUPO621 i RAG SETUP615 2.paciach!e te pliki 3.kasuje katalog data 4.instaluje pacha moba i nie chodzi prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kasuj data .. niepotrzeba :-) upewnij sie ze masz najnowszego patcha od moba pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 aha, dasz linka do pacha???????????????? plzzzz są miejsca w gildi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 aha, dasz linka do pacha???????????????? plzzzzjesli sie niemyle to ten jest najnowszym, niemoge tego sprawdzic bo cos irc i stronka www moba mi niedziala http://www.mob-ro.com/MobRO_Patch_4.8.21.exe są miejsca w gildi??jak pisalem u gory zblizamy sie do 4lvlu gildi beda 2 miejsca w gildi, ALE CHETNYCH JEST BARDZOOOO DUZOOOOOO wiec jakas selekcje bedzie trzeba wprowadzic (btw. niejestem guildmasterem, powiedzmy ze cichym zastepca :) ) napewno pierwszenstwo ma Outlander ze wzgledu iz byl w naszej gildi na innym serverku wiec nalezy do sruzyny :P pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 thx, jeszcze jaki macie tax w gildi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 thx, jeszcze jaki macie tax w gildi??5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Podpowiedzcie z wlasnego doswiadczenia jak na poczatku (teraz jestem lv11/jlv8) zdobyc / nabyc jakis dobry armor? Zebym mogl na jakies powazniejsze potworki sie wybrac nie tylko zaby i te rozowe landrynki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...