Jin* Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hehe ja wlasnie dostalem konto na allseronie i juz nie wiem gdzie mam grac ;] , a na dodatek noob jestem i nie rozumiem jeszcze za bardzo tej gierki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hehe ja wlasnie dostalem konto na allseronie i juz nie wiem gdzie mam grac ;] , a na dodatek noob jestem i nie rozumiem jeszcze za bardzo tej gierki :|sczesciarz jestes ze dostales tam konto <- tylko sie cieszyc :D wybor servera pozostawiam Tobie pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ? po prostu napisalem historyjke i dostalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A ja pogrywam od wczoraj na CZECHRO :-) Sami czesi :-) Atmosferka na luzie wiec jest ok 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 hej Elmo - a co to jest Special Reserve Points? Mam ich 35 i nie wiem co z nimi zrobić... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 hej Elmo - a co to jest Special Reserve Points? Mam ich 35 i nie wiem co z nimi zrobić... :Pzrob print sceerna pokazujacego gdzie sa te punkty, bo niewiem o co chodzi :P pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jin - a ile czekales na odpowiedz ?? bo napisalem jakies podanie , tak badziewnie od reki jakies 2 dni temu i niewiem wlasnie czy sie niedostalem czy niedoszedl mejl ( mam problemy z zwoja skrzynka ) :/ choc w somie to wydaje mi sie ze jakbym niedostal konta to tez by mi o tym napisali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ehh... :P jednak wrocilem na xeno :) juz mialem grac na Ultimate RO...ale jakos nie chce mi sie od nowa robic postaci... :P btw. moze ktos need thiefbug egg card (+400hp) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kenshin, czekalem gdzies z tydzien, jak nie dluzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ehh... :P jednak wrocilem na xeno :) juz mialem grac na Ultimate RO...ale jakos nie chce mi sie od nowa robic postaci... :P btw. moze ktos need thiefbug egg card (+400hp) ? lol - jakioś ci sie nie chce? a kto niby robi archera od początku kłamczuchu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 :( topic zamiera - to moze sie pochwale że mam 63/31 knightem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja narazie nie mam czasu grac bo sesja, pochwalic sie moge tym ze jak narazie to wszystkie egzaminy mam w plecy! :? p.s. moj swordman ma zaje sie 36/25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 lol - ja też mam sesje :D , ale to nie zwalnia z grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Buuu Xeno leży .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Server Up :D 2 players connected :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 yyyyyyyyy niech ktos sprawdzi czy tel linki do tej gierki dzialaja!!! bo jak uzywam flashfxp i polaczam sie z serverem to tam nic nie ma oO Jak dzialaja to napiszczie jak to cos sciagnac bo ja nigdy jeszcze z ftp nie ssalem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 yyyyyyyyy niech ktos sprawdzi czy tel linki do tej gierki dzialaja!!! bo jak uzywam flashfxp i polaczam sie z serverem to tam nic nie ma oO Jak dzialaja to napiszczie jak to cos sciagnac bo ja nigdy jeszcze z ftp nie ssalem =]topic zupdatowany, milego sciagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 czemu gra otwiera mi sie w oknie?? kozystam z launchera DRT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 czemu gra otwiera mi sie w oknie?? kozystam z launchera DRT??setup.exe i zaznacz full screen mode :) pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 juz mi o tym powiedzial jakis kolo na DRT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 czemu xeno niedziala?? zmienilo sie cos czy, serw im padl bo w somie to nieprobowalem sie laczyc ze 2 tygodnie, a teraz od 2 dni wogole sie nieda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ano nie działa... juz prawie tydzień. Padł im po wprowadzeniu patcha, a teraz próbują przywrócić poprzedni. Robią też nowego klienta, więc chyba warto poczekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 jak zrobic zeby zagrac na drt kiedy mam zainstalowanego pacza do xeno ?? nalozylem joz na to tego z drt i dalej w 2 oknie mam tylko opcje polaczenia z Xeno, a chcialem jeszcze dzisaij w nocy pograc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ano nie działa... juz prawie tydzień. Padł im po wprowadzeniu patcha, a teraz próbują przywrócić poprzedni. Robią też nowego klienta, więc chyba warto poczekać :) Moze ktos wie czy sie nie zmienil IP serwera znowu? bo doszly mnie takie słuchy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 jak tu się włancz prywatne serwer a jak znaće jakiś dobry to dajće jakieś namiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a wlaśnie ten link ze spisem serwerów ,to znaczy jakąś informację wywala i ze spisem serwerów ani rusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a wlaśnie ten link ze spisem serwerów ,to znaczy jakąś informację wywala i ze spisem serwerów ani rusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po pan moderator/admin z tamtego forum wykasowal moj topic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a co sie teraz na Xeno wyprawia! nastąpi fuzja 3 serverów Xeno3 EvilRO i GodRo - bedzie sie działo !!!! Całość bedzie sie nzywała KuRo http://xeno3.com/index.php?showtopic=2375 (link jest do forum, więc niezarejstrowani użytkownicy będą musieli sobie zrobić konto ;) ) odsyłam także na kanał #Kuro na serwerze irc.deltaanime.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a co sie teraz na Xeno wyprawia! nastąpi fuzja 3 serverów Xeno3 EvilRO i GodRo - bedzie sie działo !!!! Całość bedzie sie nzywała KuRo http://xeno3.com/index.php?showtopic=2375 (link jest do forum, więc niezarejstrowani użytkownicy będą musieli sobie zrobić konto ;) ) odsyłam także na kanał #Kuro na serwerze irc.deltaanime.net niezle, naprawde niezle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 niby jak mogłem wykasować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...