MeHow Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Czy ma sens podwyzszanie napiecia na wszystkich czesciach kompa? Ja pracuje na AGP - V - max, Vcore - V - max, DDram - V - max Proc sie troche grzeje ;) ale tak poza tym to wszystko jest ok. Polecam kazdemu taka zmiane! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 a jesli moge zapytac to po co tam podciągłeś wszystko skoro pracujesz na nie tak wysokim fsb a proc tylko 10% UP???? 10 % to chyba prawie w granicach normy bez podnoszenia czegokolwiek niektóre proc śmigają stabilnie pozdrówka Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 kto sie dupkiem urodził ten kanarkiem nie zdechnie. po co komu ta informacja? holera czy zawsze mósisz nowy topic zakładać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 kto sie dupkiem urodził ten kanarkiem nie zdechnie. po co komu ta informacja? holera czy zawsze mósisz nowy topic zakładać? TAK - choler piszemy przez ch, a doktor piszemy bez kropki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 A wiesz wogule dlaczego podnosi sie napiecia???? I jak to sie mowi: Debili sie nie sieje sami sie rodza :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 no przecież już gdzieś napisałem że jest gupszy nisz ustafa pszefiduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 no przecież już gdzieś napisałem że jest gupszy nisz ustafa pszefiduje jesli ta aluzja była do mnie to moze i ja "jestem gupszy" ale za to ty "jesteś głupszy" i konstytucja tej głupoty nie obejmie. jesli to nie do mnie to sorki. o co wam biega ? fakt interesuje mnie po diabła popodnosił wszystkie napięcia jak system i tak nie chodzi na najwyższych obrotach . wiec musi mieć inny powód , wiec zapytałem . nie wyzywając nikogo i także sobie tego nie zycze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 piej pracowac na najniższych napięciach na których komp zachowuje stabilność po co przemęczać komponenty przecież bardziej sie grzeją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Polecam kazdemu taka zmiane! no comments!!!!! chłopie !!! przeczyta to jakiś "inteligentny inaczej" i sobie narobi szkody ps. a tak wogóle to po co????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Polecam kazdemu taka zmiane! no comments!!!!! chłopie !!! przeczyta to jakiś "inteligentny inaczej" i sobie narobi szkody ps. a tak wogóle to po co????? Jak miałem niższe napięcia, to komp się wieszał w 3dmarku i w grach. Nie chciałem ustalać czego to w końcu wina (leń ze mnie :twisted: ) A tak poza tym... czy takie napięcie może znacznie skrócić żywotność komponentów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Czy ma sens podwyzszanie napiecia na wszystkich czesciach kompa? Ja pracuje na AGP - V - max, Vcore - V - max, DDram - V - max Proc sie troche grzeje ;) ale tak poza tym to wszystko jest ok. Polecam kazdemu taka zmiane! Wiesz co, właśnie wróciłem z urlopu i czytał zaległe 10 stron tematów, a po każdym twoim poście widzę że nie masz bladego pojęcia o kręceniu, a że starzy są przy kasie to ci taki komp kupili (nie mam kompleksów co do komputera bo mnei to wali). Jak się chce coś kręcić to trzeba coś poczyatać (ewentualnie ryzykować). Lepiej weź się za poczytanie starszych postów, bo twój poziom wiedzy jest ładnie to ujmując żałosny, chyba że starych spokojnie stać na kupno nowego kompa jak coś się spali.... I się nie obrażaj, ani nie rzucaj bo wiem co mówię. Poświęcisz kilka dni (a może i tygodni) ale twoje wypowiedzi nabiorą może sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Polecam kazdemu taka zmiane! Jestes moim mistrzem :lol: Ide za Toba Panie "max V" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no przecież już gdzieś napisałem że jest gupszy nisz ustafa pszefiduje jesli ta aluzja była do mnie to moze i ja "jestem gupszy" ale za to ty "jesteś głupszy" i konstytucja tej głupoty nie obejmie. jesli to nie do mnie to sorki. o co wam biega ? fakt interesuje mnie po diabła popodnosił wszystkie napięcia jak system i tak nie chodzi na najwyższych obrotach . wiec musi mieć inny powód , wiec zapytałem . nie wyzywając nikogo i także sobie tego nie zycze. nie, to nie do Ciebie tylko dla naszego mistrza oc - MeHow - a o co nam biega? że ten człowiek czasami nie może skorzystac z opcji Szukaj (zaleciało pewnym moderatorem :) ) zamiast zakładać nowy topic. to mnie tylko wnerwia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wlasnie tego najbardziej nie lubie , dobre plyty umozliwaja podnoszenie napiec na pamiatkach , agp i i tak naprawde uzywajac tych opcji , trzeba wiedziec o co w tym chodzi , chyba ze trafi sie kolega ktory lubi miec piec w pokoju i skracac zycie sprzetu . Szkoda gadac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no przecież już gdzieś napisałem że jest gupszy nisz ustafa pszefiduje jesli ta aluzja była do mnie to moze i ja "jestem gupszy" ale za to ty "jesteś głupszy" i konstytucja tej głupoty nie obejmie. jesli to nie do mnie to sorki. o co wam biega ? fakt interesuje mnie po diabła popodnosił wszystkie napięcia jak system i tak nie chodzi na najwyższych obrotach . wiec musi mieć inny powód , wiec zapytałem . nie wyzywając nikogo i także sobie tego nie zycze. nie, to nie do Ciebie tylko dla naszego mistrza oc - MeHow - a o co nam biega? że ten człowiek czasami nie może skorzystac z opcji Szukaj (zaleciało pewnym moderatorem :) ) zamiast zakładać nowy topic. to mnie tylko wnerwia. Mysle ze nie miales nic obrazliwego na mysli ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 dobrze myślisz. po prostu wnerwia mnie taki człowiek. czemu mu topica któregoś nie zamknąłeś :?: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 dobrze myślisz. po prostu wnerwia mnie taki człowiek. czemu mu topica któregoś nie zamknąłeś :?: :cry: No tak, jakos zapomnialem o zamknieciu sorry, juz to naprawiam :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...