Igor Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam Jestem własnie na etapie pisania pracy licencjackiej na temat Akceleratorow czastek i mam prosbe. Jesli ktos z was miałby jakies materiały na temat histroii akceleratorow ,promienowania synchrotronowego lub zjawisk zachodzacych wewnatrz akceletarorow ( zderzen z tarcza lub wiazek przeciwbierznych) to czy mogłby zamiescic w tym watku jakies linki. Sam ciagle szukam ale moze znacie jakies materiały mniej dostepne lub formie zeskanowanej. Wieksza czesc materiałow na temat akceleratorow jaka znalazłem goglujac dotyczy podstaw fizycznych , budowy i rodzajow akceleratorow i o tym mam juz sporo. Moze ktos ma z was jakies zeskanowane aktykuły na te tematy albo wie w jakich publikacjach sie cos takiego ukazało. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Spróbuj zaopatrzyć sie w wydania CD "Wiedzy i życia" z ostatnich paru lat - na pewno są tam arty na ten temat. Kiedyś było też coś w "Focusie" - napisz do nich maila. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...