Skocz do zawartości
Qba100

Wielki problem z eMule

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Ściągam sobie sample przez eMule (całość zajmuje 385 MB) dochodzi mi do 360 MB i dalej sie nie ściąga. W informacjach o pliku podane jest że nie widziano wcale całego pliku. I teraz pytanie. Czy da się z tego co już mam ściągnięte wyciągnąć te sample (wiadomo że nie w całości) albo chociaż troche??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te sample ktore sciagasz sa spakowane?

Jesli tak, to skopiuj sobie plik ***.part i zmien jego rozszerzenie na konkretne, takie jakie ma miec archiwum.

Sprobuj wypakowac. Napewno czesc wyciagniesz.

Choc radzilbym poczekac jeszcze troche. Bycmoze pojawi sie jakies zrodlo.

Niejednokrotnie chcialem tez rezygnowac ze sciagania i w koncu ktos sie pojawil i sciagnalem.

*** - nazwa (numeryczna) pliku np. 001.part. Jak w emulu najedziesz myszka na sciagany plik, pojawi sie informacja, z ktorej bedziesz wiedzial ktory to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie cos napisales, ale postaw sie na miejscu kogos mniej kumatego i przeczytaj.

Ja troche rozwinalem twoja wypowiedz.

Nie wspomniales nic o archiwum i w lipny sposob wytlumaczyles jak szukac wlasciwego pliku :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe no wiecie nie jestem aż tak niekumaty żby nie próbować waszych sposobów :oops: ale to dalej nic nie daje. Próbowałem winrarem plik odpalić ale nic to nie dało bo w winrarze było tylko readme. Problem polega na tym że te spakowane sample sąw jednym pliku. I nie wiem co robić dalej :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi